Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Toyota GT86 Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Toyota GT86

De Toyota GT86 combineert atletisch vermogen met alledaags gebruiksgemak; wat u krijgt is een serieus leuke auto die perfect is voor het dagelijkse rijden. De GT86 neemt het op tegen Duitse rivalen op de markt en is een stap in de goede richting voor degenen die graag rijden.

Met een strak, sportief ontwerp is de prestatiegerichte stijl van dit model direct zichtbaar. U zult niet teleurgesteld zijn als u met de GT86 een ritje maakt, of u nu over de snelweg suist of over landwegen rijdt.

Prestaties en rijgedrag

De prestaties zijn het grootste verkoopargument van de Toyota GT86. Hij is alleen verkrijgbaar met achterwielaandrijving, iets wat sportwagen liefhebbers zal bevallen. De enige motor is een 2,0-liter benzinemotor van Subaru met 200 pk en is ontworpen voor pure prestaties. Hij is breed en plat, houdt het gewicht laag en maakt een grote dynamiek mogelijk.

De GT86 doet het iets anders dan de huidige sportwagens en gebruikt voor de lage rolafstand gewone 17-inch wielen met dezelfde banden als de Prius. Dit betekent dat ze minder grip bieden, waardoor ze makkelijker door de bocht kunnen glijden. De ophanging geniet van dezelfde sportieve behandeling, die strak maar niet onvergeeflijk is.

Het is een waar genoegen om bochten te nemen. Het nemen van bochten voelt verfijnd aan, maar als u wilt, kunt u voor de lol het gaspedaal intrappen en u krijgt gecontroleerde backend power.

Interieur en comfort

De laagdrempelige rijpositie zorgt voor een sportieve en boeiende rijervaring. Maar comfort wordt niet ingeruild voor een atletisch randje, met stoelen die uitzonderlijk ondersteunend zijn in krappe bochten. De bediening is intuïtief, met een slim geplaatste versnellingspook en een klein, nauwkeurig stuurwiel. De bestuurder kan verschillende systemen eenvoudig bedienen dankzij het multifunctionele stuurwiel, het aanpassen van het volume en het overslaan van songs zonder het stuur een keer te moeten loslaten.

Kwaliteitsvolle, duurzame materialen maken een groot deel uit van het interieur en voelen zowel aangenaam als duurzaam aan. De deurpanelen en de middenconsole zijn voorzien van zachte kniebeschermers, waardoor het comfort rond krappe bochten en hoeken nog verder toeneemt. De standaard kit bevat een Touch 2 infotainmentsysteem met een DAB-radio, USB- en Bluetooth-aansluiting en een dual-zone klimaatregeling.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Hoewel de Toyota GT86 een sportwagen is, zijn er genoeg praktische punten. U kunt comfortabel twee passagiers achterin plaatsen met voldoende hoofd- en beenruimte voor langere reizen. En met 243 liter ruimte in de bagageruimte kunt u met gemak bagage wegbergen.

Veiligheid

De Toyota GT86 is ook voorzien van tal van veiligheidsfuncties, met zeven airbags die iedereen veilig binnen houden in geval van een botsing. De standaard veiligheidstechnologie omvat een instelbaar stabiliteitscontrole programma voor het aanpakken van verschillende oppervlakken en weersomstandigheden en volledige LED-verlichting om u in elk scenario zichtbaar te houden.

Versies en verschillende specificaties

Standard:

  • 2.0 D4-S manueel
  • 2.0 D4-S automatisch

High:

  • 2.0 D4-S manueel
  • 2.0 D4-S automatisch

Black Touch Edition:

  • 2.0 D4-S manueel/li>
  • 2.0 D4-S automatisch

Hoeveel kost een Toyota GT86?

De standaard instapprijs voor een Toyota GT86 is € 33.115, het volgende uitrustingsniveau, D-4S Blue Edition Performance is € 35.910. Als dit model gloednieuw een beetje te duur is, dan heeft marktplaats tweedehands Toyota GT86's te koop.

Wat is de maximum snelheid van de Toyota GT86?

De fabrikanten beweren dat de topsnelheid van een Toyota GT86 225 km/u is en in slechts 7,6 seconden 100 km/u kan bereiken.

Wat is het verbruik van de Toyota GT86?

De Toyota GT86 realiseert een brandstofverbruik van 8,51 l/100 km en stoot 196 g/km CO2 uit.

Welk type auto is een Toyota GT86?

De Toyota GT86 is een compacte 2•2 coupé sportwagen en is ontworpen om een klassieke autosport ervaring te leveren.