Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Aggregaten

.

Wat is een inverter-aggregaat?

Een inverter-aggregaat geeft continu stabiele stroom af, in tegenstelling tot standaard aggregaten waarbij je pieken en dalen kunt hebben. Een inverter-aggregaat is hierdoor geschikt voor gevoelige elektronica zoals computers, telefoons en televisies.

Welk aggregaat is het stilst?

Een inverter-aggregaat is over het algemeen het stilste aggregaat. Dit type wordt ook wel fluisteraggregaat genoemd. Daarnaast zijn er aggregaten met geluiddemping die stiller zijn.

Hoe gebruik je een aggregaat?

Je gebruikt een aggregaat als je tijdelijk stroom nodig hebt op een plek waar geen netstroom is. Er zijn aggregaten die automatisch starten zodra de stroom uitvalt.

Hoe werkt een aggregaat?

De motor van een aggregaat zet benzine of diesel om in elektriciteit. Je gebruikt een aggregaat als er tijdelijk stroom nodig is op een plek waar geen netstroom is.

Wat voor aggregaat heb ik nodig?

Dat ligt eraan waarvoor je het aggregaat wilt gebruiken. Gevoelige apparatuur werkt vaak alleen met een inverter-aggregaat, maar huishoudelijke apparaten zoals een waterkoker of koelkast werken prima met een standaard aggregaat. Aggregaten op diesel zijn vaak heel betrouwbaar, maar wel wat luidruchtiger dan aggregaten op benzine.