Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

maranta black in Kamerplanten

.

Wat je moet weten over Maranta black

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

81%

Van alle Maranta black advertenties is 81% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Maranta black de volgende kenmerken: Overige soorten, Halfschaduw, Bloeiende kamerplant, In pot.

€ 32

De huidige gemiddelde prijs van een Maranta black is € 32.

Prijscheck

De duurste Maranta black advertentie in de Kamerplanten categorie werd aangeboden voor € 299, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een Maranta Black plant gedijt goed bij indirect zonlicht, regelmatig water geven en een hoge luchtvochtigheid. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft en vermijd te veel water geven.
Maranta Black planten gedijen het beste bij temperaturen tussen 18-24°C, hoge luchtvochtigheid en indirect zonlicht. Plaats ze niet in direct zonlicht om bladverbranding te voorkomen.
Een Maranta Black plant moet worden geplaatst op een plek met indirect zonlicht. Direct zonlicht kan leiden tot bladverbranding en schade aan de plant.
Een Maranta Black plant moet regelmatig maar matig worden bewaterd. Houd de grond licht vochtig en vermijd dat de wortels in water staan.
Om de bladeren van een Maranta Black plant schoon te maken, kun je ze afstoffen met een zachte doek of de plant mild besproeien met water. Dit helpt de bladeren stofvrij te houden en de plant gezond te houden.