Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

schoenenrek ikea in Kasten | Schoenenkasten

.

Wat je moet weten over Schoenenrek ikea

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

44,1%

Van alle Schoenenrek ikea advertenties is 44,1% beschikbaar voor verzending.

35,3%

35,3% van alle Schoenenrek ikea advertenties in de categorie Kasten | Schoenenkasten zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 34

De huidige gemiddelde prijs van een Schoenenrek ikea is € 34.

Prijscheck

De duurste Schoenenrek ikea advertentie in de Kasten | Schoenenkasten categorie werd aangeboden voor € 150, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Denk eerst goed na over de ruimte die je hebt en het aantal schoenen dat je wilt opbergen. Meet de beschikbare ruimte op voordat je een schoenenrek koopt.
Een schoenenrek helpt bij het organiseren van je schoenen, bespaart ruimte in je kasten en zorgt ervoor dat je schoenen langer mooi blijven doordat ze goed kunnen luchten.
Sorteer je schoenen op type (sneakers, hakken, laarzen) en frequentie van gebruik. Plaats schoenen die je vaak draagt op ooghoogte voor gemakkelijke toegang.
Er zijn verschillende alternatieven voor een Ikea schoenenrek, zoals multifunctionele opbergboxen, hangende schoenenorganizers of maatwerk schoenenkasten.
Je kunt een schoenenrek van Ikea zowel online als in fysieke winkels kopen. Kijk op de website van Ikea voor de dichtstbijzijnde winkellocatie of bestel online.