Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Tafels | Sidetables

.

Wat zet je op een sidetable?

Er zijn geen vaste regels voor wat je op een sidetable neerzet. Je kunt je eigen fantasie gebruiken om er iets moois van te maken. Sommige mensen zetten er allerlei mooie spulletjes op waar ze trots op zijn. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook boeken, tijdschriften of planten op zetten.

Waar vind ik de goedkoopste sidetable?

De goedkoopste sidetables vind je meestal in het tweedehands aanbod. Wil je toch graag een gloednieuwe sidetable kopen, dan zijn ze meestal in de vorm van een zelfbouwpakket het goedkoopst.

Waar zet je je sidetable neer?

De meeste mensen zetten een sidetable tegen de muur. Heb je een grote woonkamer, dan kun je je sidetable ook achter een bank neerzetten, voor wat meer diepte.

Hoe hoog is een sidetable?

De hoogte is onder andere afhankelijk van het type en model van de sidetable. Er bestaan geen standaard afmetingen voor dit soort tafels. Zo kan ook de lengte van een sidetable uiteenlopen van minder dan 25 centimeter tot 75 centimeter en meer.

Wat is een sidetable?

Een sidetable is een smalle tafel, die meestal tegen een muur wordt gezet. De langwerpige vorm betekent trouwens niet automatisch dat elke sidetable rechthoekig is. Er zijn ook ovale sidetables te koop.