Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

waxinelichthouder huisjes in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen

.

Wat je moet weten over Waxinelichthouder huisjes

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

78,6%

Van alle Waxinelichthouder huisjes advertenties is 78,6% beschikbaar voor verzending.

7,1%

7,1% van alle Waxinelichthouder huisjes advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Waxinelichthouder huisjes de volgende kenmerken: Kandelaar, Overige materialen, Bruin.

€ 7

De huidige gemiddelde prijs van een Waxinelichthouder huisjes is € 7.

Prijscheck

De duurste Waxinelichthouder huisjes advertentie in de Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen categorie werd aangeboden voor € 30, terwijl de goedkoopste voor € 0 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kunt waxinelichthouders in huisjesstijl op tafels, planken of in vitrines plaatsen voor een charmante uitstraling in je huis.
Ja, waxinelichthouders in huisjesvorm zijn veilig te gebruiken, zolang je ze op een vlakke, hittebestendige ondergrond plaatst en ze niet onbeheerd achterlaat.
Je kunt waxinelichthouders in huisjesdesigns vinden bij verschillende woonaccessoirewinkels of online winkels die kandelaars en kaarsen verkopen.
Kies een waxinelichthouder in huisjesvorm die past bij de grootte van je kandelaar, zodat deze veilig en stabiel staat wanneer je een kaarsje brandt.
Ja, je kunt waxinelichthouders in huisjesmotief eenvoudig online bestellen bij diverse winkels die woonaccessoires verkopen, voor gemakkelijke thuisbezorging.