Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

rotan schaal in Woonaccessoires | Schalen en Manden

.

Wat je moet weten over Rotan schaal

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

69,7%

Van alle Rotan schaal advertenties is 69,7% beschikbaar voor verzending.

10,9%

10,9% van alle Rotan schaal advertenties in de categorie Woonaccessoires | Schalen en Manden zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Rotan schaal de volgende kenmerken: Riet, Rond, Mand.

€ 16

De huidige gemiddelde prijs van een Rotan schaal is € 16.

Prijscheck

De duurste Rotan schaal advertentie in de Woonaccessoires | Schalen en Manden categorie werd aangeboden voor € 75, terwijl de goedkoopste voor € 1 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kunt een rotan schaal het beste schoonmaken door een zachte borstel of doek te gebruiken met lauw water en milde zeep. Droog het daarna goed af.
Een rotan schaal voegt een natuurlijke en warme uitstraling toe aan je interieur. Het geeft een tropisch en rustgevend gevoel aan de ruimte.
Een rotan schaal is een duurzame keuze doordat rotan een snelgroeiend materiaal is. Het is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.
Je kunt een rotan schaal stylen door deze bijvoorbeeld te vullen met gedroogde bloemen of als decoratief element op een bijzettafel of kast te plaatsen.
Ja, een rotan schaal is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Let wel op dat direct zonlicht en regen de kwaliteit van het rotan kunnen beïnvloeden.