Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

passpiegel in Woonaccessoires | Spiegels

.

Wat je moet weten over Passpiegel

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

32,4%

Van alle Passpiegel advertenties is 32,4% beschikbaar voor verzending.

€ 67

De huidige gemiddelde prijs van een Passpiegel is € 67.

Prijscheck

De duurste Passpiegel advertentie in de Woonaccessoires | Spiegels categorie werd aangeboden voor € 375, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een passpiegel is over het algemeen groter dan een standaard spiegel. Het is ontworpen om je volledige reflectie te tonen, terwijl een gewone spiegel meestal alleen je gezicht en bovenlichaam weergeeft.
Een passpiegel kan je kamer groter en helderder laten lijken door meer licht te reflecteren. Bovendien is het handig bij het kiezen van outfits en het controleren van je verschijning voordat je de deur uitgaat.
Plaats de passpiegel zo dat je jezelf van top tot teen kunt zien zonder te bukken. Een goede richtlijn is om de spiegel ongeveer 15 cm boven de vloer te hangen of te plaatsen.
Passpiegels zijn beschikbaar in verschillende stijlen zoals staand, wandgemonteerd of in een kast. Wat formaten betreft, variëren ze van smalle passpiegels tot grotere exemplaren voor maximale reflectie.
Om een passpiegel goed te onderhouden, gebruik een zachte, pluisvrije doek om vingerafdrukken of vlekken te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen die het spiegelglas kunnen beschadigen.