Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

mintgroene vaas in Woonaccessoires | Vazen

.

Wat je moet weten over Mintgroene vaas

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

95,5%

Van alle Mintgroene vaas advertenties is 95,5% beschikbaar voor verzending.

9,1%

9,1% van alle Mintgroene vaas advertenties in de categorie Woonaccessoires | Vazen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Mintgroene vaas de volgende kenmerken: Aardewerk of Porselein, Groen.

€ 16

De huidige gemiddelde prijs van een Mintgroene vaas is € 16.

Prijscheck

De duurste Mintgroene vaas advertentie in de Woonaccessoires | Vazen categorie werd aangeboden voor € 100, terwijl de goedkoopste voor € 1 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een mintgroene vaas kan prachtig gecombineerd worden met witte bloemen voor een frisse uitstraling in huis. Ook past het goed bij naturel tinten en houten elementen.
Lichte bloemen zoals witte rozen, tulpen of Lelietjes-van-dalen vormen een mooie combinatie met een mintgroene vaas door het contrast in kleur.
Mintgroen is een rustgevende kleur die een gevoel van frisheid en kalmte in je interieur brengt. Het kan goed gecombineerd worden met zowel lichte als donkere kleuren.
Om een mintgroene vaas schoon te maken, gebruik lauwwarm water met een milde zeepoplossing en een zachte doek. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen om de kleur te behouden.
Een mintgroene vaas is populair vanwege zijn veelzijdigheid in verschillende interieurstijlen en de kalmerende invloed die de kleur kan hebben in een ruimte.