Tweedehands Apple Watch kopen

De Apple Watch Series 6 kwam uit in 2020 en is behalve high-tech ook heel stijlvol. De nieuwste toevoeging? Een sensor die het zuurstofgehalte in je bloed meet. De Apple Watch 6 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, spacegrijs, goud, blauw en rood. Je kunt hem personaliseren met kleurrijke, sportieve of klassieke Apple Watch bandjes.
De Apple Watch 5 heeft als nieuw snufje dat het Retina-display altijd aanstaat, zonder dat je je pols hoeft te bewegen of op het scherm moet tikken. Net als zijn opvolger heeft deze Apple Smart Watch een geheugencapaciteit van 32 GB. De Apple Watch 5 is verkrijgbaar in twee maten.
De Apple Watch SE is het voordelige broertje van de Apple Watch 5 en 6. De functionaliteit van de Apple Watch SE is vergelijkbaar met de andere versies, op een paar geavanceerde functies na. Hij heeft bijvoorbeeld geen display dat altijd aanstaat of zuurstof- en ECG-sensors.
De Apple Watch 3 kwam uit in 2017 en is net als zijn opvolgers waterbestendig tot 50 meter. Hoewel het niet de laatste versie is, is het een prima optie als je op zoek bent naar een goedkope tweedehands Apple Watch. Hij heeft een stappenteller, optische hartslagsensor en gebruikt recente software.

Meer resultaten voor Apple Watch

Bekijk alle resultaten

De Apple Watch is een must-have als je bij de tijd wilt blijven. De eerste Apple Watch werd gepresenteerd door Apple’s CEO Tim Cook in 2014, en zorgde voor de doorbraak van wearable accessoires op wereldniveau. Het bekende Amerikaanse tijdschrift Time bekroonde de Apple Smart Watch met een vermelding in de lijst van de 25 beste uitvindingen van dat jaar.

Een Apple Watch staat in constante verbinding met je iPhone. En dat is handig, want het checken van je berichten, je social media en de juiste route kun je nu discreet doen zonder je telefoon tevoorschijn te halen. Dit slimme horloge laat je met een subtiele trilfunctie weten of je naar links of rechts moet. Ook kun je met je Apple Watch je iPhone bellen als je hem kwijt bent.

Andere populaire functies zijn de activiteitentracker en de gezondheidsfuncties. Je Apple Watch telt elke stap die je zet. Verder kun je je hartslag, slaapschema en je cyclus bijhouden. De valdetectie-functie kan direct hulpdiensten inschakelen bij een plotselinge harde val.

Wil je een Apple Watch kopen of ben je op zoek naar een aantrekkelijke Apple Watch aanbieding? Bij ons vind je talloze opties om een zo goed als nieuwe refurbished Apple Watch of een tweedehands Apple Watch aan te schaffen.