Cartier bril kopen

De Cartier Panthère-bril: elegant en gestroomlijnd

Bekijk alle resultaten
Zoals de naam eigenlijk al verraadt is de panter de inspiratiebron voor het design van deze bril. Het elegante montuur is klassiek maar toch gewaagd. Alle brillen uit de Panthère-lijn hebben een montuur dat voor een deel van goud of zilver is gemaakt.

Het voordeel van een Cartier-bril met blauwe glazen

Bekijk alle resultaten
ombineer de luxe van een Cartier-bril met bescherming tegen zonlicht door blauwe glazen. De glazen van dit type kwaliteitsbril worden gepolariseerd. Dat betekent dat het blauw van deze Cartier-brillen automatisch donkerder wordt op het moment dat de zon feller begint te schijnen.

Een Cartier-bril van goud: ultieme luxe

Bekijk alle resultaten
Wil je extra stijlvol en luxueus voor de dag komen, dan kies je voor een Cartier-bril met een gouden montuur. We hebben het hier niet over verguld metaal: in het montuur van bijvoorbeeld een Cartier-bril voor heren is puur geel of wit goud verwerkt. Sommige brillen zijn zelfs bezet met briljanten.

Stijlvol de zomer door met een Cartier-zonnebril

Bekijk alle resultaten
Met een modieuze Cartier-zonnebril straal je klasse uit op zomerse dagen. Ook staan zonnebrillen van dit merk bekend om hun hoge kwaliteit en wordt er in de monturen echt goud of zilver verwerkt. Of je nu voor een retro cat-eye-montuur gaat of voor een klassieke pilotenbril: je kiest sowieso voor een luxe uitstraling.

Meer Cartier-brillen

Bekijk alle resultaten

Hoge kwaliteit: een Cartier-bril gaat lang mee

Het van oorsprong Franse bedrijf Cartier kwam in 1904 in de schijnwerpers te staan: het was goudsmid Louis Cartier gelukt om het eerste werkende polshorloge ter wereld te maken. Sindsdien is Cartier veel meer gaan verkopen dan alleen maar dames- en herenhorloges van topkwaliteit. Al jaren worden er onder deze merknaam ook luxe kwaliteitsbrillen verkocht. Een belangrijk kenmerk van de Cartier-brillen voor heren, is dat een deel van het frame van echt goud of zilver is gemaakt. Dat is ook terug te zien in de prijs, want een nieuwe Cartier-bril kopen kost een paar duiten. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om een tweedehands Cartier-bril voor mannen te kopen. Er wordt extra veel zorg besteed aan het maken van elk montuur. Daardoor zijn het sterke brillen die niet snel kapot gaan, en dus lang meegaan. Een groot voordeel van veel Cartier-brillen is dat ze een tijdloos design hebben. Je komt dus nog steeds stijlvol voor de dag als je een montuur uit een oudere collectie op je neus hebt.