Fidget toys kopen

Fidget Toys voor jong en oud

Fidget toys zijn kleine simpele speeltjes waarmee je kunt friemelen. Het manipuleren van een fidget toy met de handen kan de concentratie helpen, bijvoorbeeld tijdens een video-call. Ook voor verjaardagsfeestjes zijn fidgets leuke cadeautjes om te geven en uit te delen.
Een fidget cube is een kleine kubus van ongeveer 3,5 bij 3,5 centimeter die allerlei knopjes, uitsteeksels en texturen heeft. De grootte maakt ze ideaal om mee te nemen. Fidget-kubussen zijn ontworpen voor kinderen en volwassen met ADHD, hooggevoeligheid, nervositeit of stress.
Een fidget toy set is een samengestelde pakket van allerlei verschillende fidget toys. Deze zijn bij ons zowel tweedehands als nieuw te koop. Je kunt ook zelf unieke pakketjes samenstellen met daarin fidget toys waarmee je eindeloos trucjes kunt doen, kunt friemelen en spelen. Op Marktplaats is voor ieder kind en iedere volwassene een fidget te koop.
Nog uitgebreider dan een fidget toy set is de fidget toy box. Hierin zitten fidgets zoals pop-it-fidgets. Deze kun je eindeloos indrukken en weer 'poppen'. Ze komen in veel verschillende soorten en kleuren. Vaak zit er in een fidget toy box ook iets waarin je kunt knijpen, zoals een boomstam-stressbal, slime, of decompressiemodder.
Fidgets zijn bovendien uitstekende kleine cadeautjes voor marketingdoeleinden. Er zijn verschillende bedrijven op Marktplaats te vinden die fidgets bedrukken met het logo van je merk of bedrijf. Voor kinderen zijn er allerlei soorten fidget spinners te koop, in hun favoriete kleuren of in de stijl van hun lievelingscartoon.