Kampeeruitrusting kopen

Een knusse kleine of juist een royale kampeertent?

Bekijk alle resultaten
Als je een kampeertent wilt gaan kopen, heb je keuze uit allerlei modellen. Zo zijn er kleine tentjes, die eigenlijk alleen maar bedoeld zijn om in te slapen. Maar je kunt ook grote kampeertenten kopen, waarin je naast een paar luchtbedden ook plek hebt voor bijvoorbeeld een eettafel en een klein keukentje.

Altijd een warme hap met een kampeerkooktoestel

Bekijk alle resultaten
Met een kampeerkooktoestel kun je bij het kamperen altijd van een lekkere warme hap genieten. Meestal heeft zo'n apparaat twee pitten, zodat je een eenvoudige maaltijd kunt maken. Bijna alle kampeerkookstellen werken op gas. Dit gas wordt verkocht in speciale, veilige gasflessen.

Met een kampeerpannenset je eigen potjes koken

Bekijk alle resultaten
Ben je van plan om tijdens het kamperen te gaan koken, dan heb je daarvoor natuurlijk wel een paar pannen nodig. Je kunt je eigen kook- en braadpan van thuis meenemen, maar een kampeerpannenset is er speciaal voor gemaakt. Deze pannen zijn lichtgewicht en vaak inklapbaar, zodat je ze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Een kampeerkoelkast houdt je eten langer vers

Bekijk alle resultaten
Of het nu om drankjes gaat, vlees voor de barbecue of andere etenswaren die vers moeten blijven, een kampeerkoelkast is onmisbaar. Zeker als je in de zomer op pad gaat. Er zijn kampeerkoelkasten met en zonder vriesvak te koop. Sommige kampeerkoelkasten werken gewoon op 230 Volt stroom, die je tegen betaling op de meeste campings wel kunt krijgen. Maar er zijn ook varianten die aan 12 Volt genoeg hebben om goed te kunnen koelen. Die kun je bijvoorbeeld in je auto of camper aan de stroom leggen als je rijdt.

Heerlijk relaxen in een kampeerstoel

Bekijk alle resultaten
Kamperen betekent ontspannen. Logisch dus dat je op je kampeervakantie ook comfortabel wilt zitten. De meest praktische kampeerstoelen om mee te nemen zijn klapstoelen. Dit soort stoelen zijn gemaakt van hout of plastic, soms gecombineerd met een aluminium buizenframe. Probeer de stoelen als het kan even uit voor je ze koopt, zodat je zeker weet dat je er goed in zit. Reis je af naar een warm oord? Overweeg dan een vouwstoel met ventilerende rugleuning.

Comfortabel eropuit met een goede kampeeruitrusting

Maak het jezelf tijdens je kampeervakantie zo comfortabel mogelijk door een complete kampeeruitrusting mee te nemen.Voor het koelen van drankjes en etenswaren kun je gebruikmaken van een elektrische koelbox of een kleine kampeerkoelkast. Als je kampeert in een grote tent, dan is er waarschijnlijk zelfs plaats voor een mobiel keukenblokje, waardoor het vertrouwde comfort van thuis nog een stukje dichterbij komt.