Ronde eettafel kopen

Ronde uitschuifbare eettafel

Bekijk alle resultaten
Ronde eettafels zijn blikvangers die minder ruimte in beslag nemen dan hoekige tafels. Als je beperkt plek in huis hebt maar wel graag vrienden en familie aan tafel wilt, is een ronde uitschuifbare eettafel een uitkomst. Zo is er altijd mogelijkheid voor een extra stoel. De eettafel schuif je weer eenvoudig in als je meer ruimte nodig hebt.

Ronde houten eettafel

Bekijk alle resultaten
Als je een ronde eettafel wilt kopen, sta je voor een aantal keuzes. Zo bepaalt de vorm van de poten voor een groot deel de uitstraling van de tafel. Een ronde eettafel van hout geeft je ruimte een warme sfeer. Kies voor een lichte kleur hout voor een frisse look, of donkerder hout voor extra karakter.

Zwarte ronde eettafel

Bekijk alle resultaten
Zwarte ronde eettafels zijn blikvangers waarmee je een statement maakt. Ze zijn knus, maar toch luxe. Als je al zwarte elementen in huis hebt, brengt een zwarte ronde eettafel de ruimte verder in balans. Ga afhankelijk van de rest van je interieur voor een elegant of robuuster model.

Ronde eettafel voor zes personen

Bekijk alle resultaten
Een groot gezelschap verdient een comfortabele eettafel. Voor zes personen kan een uitschuifbare ronde eettafel uitkomst bieden, maar zijn er ook grote vaste ronde eettafels te koop. Met een ronde eettafel voor 6 personen creëer je makkelijk een intieme setting, omdat niemand aan een uiteinde zit.

Ronde eettafels van 120 en 150 cm

Bekijk alle resultaten
Ronde eettafels met een diameter van 120 cm worden aangeraden voor gezelschappen van vier personen. Ben je met meer? Overweeg dan een maatje groter. Aan een ronde tafel met een diameter van 150 cm kunnen zes à zeven personen comfortabel zitten.

Meer ronde eettafels

Bekijk alle resultaten

Ronde eettafel

Je eettafel gebruik je iedere dag: een belangrijke aanschaf dus. Ronde eettafels hebben veel voordelen. Ze doorbreken de rechte lijnen van een kamer omdat ze geen hoeken hebben. Daardoor lijkt je ruimte groter. Ronde eettafels nemen minder ruimte in beslag dan vierkante of rechthoekige tafels. Een voordeel van een ronde uitschuifbare eettafel is dat je altijd extra stoelen aan kunt schuiven. Iedereen kan zo naast elkaar zitten, wat zorgt voor een gezellige sfeer.

Het materiaal en de kleur van je ronde eettafel bepaalt grotendeels de sfeer van de kamer. Houten tafels hebben een warme uitstraling en van nature veel karakter. Zwarte tafels stralen luxe uit. Bij ons vind je diverse ronde tafels van massief eikenhout, steigerhout of beukenhout. Antiek, nieuw, design, op maat gemaakt of tweedehands: het kan allemaal.