Ronde salontafel kopen

Zwarte ronde salontafel

Bekijk alle resultaten
Met een zwarte ronde salontafel breng je balans in je woonruimte. Door een ronde salontafel lijkt het of scherpe hoeken van andere meubels worden verzacht. Je zitkamer voelt op die manier meer als een geheel. Een zwarte accentkleur geeft bovendien diepte aan je ruimte. Met een zwarte salontafel kun je alle kanten op: van industrieel metaal tot chic marmer.

Ronde salontafel van hout

Bekijk alle resultaten
Een ronde houten salontafel heeft een natuurlijke uitstraling door de vorm én het materiaal. Hout is een echte sfeermaker. Licht hout geeft je woonkamer een frisse uitstraling, en met donkerbruin kies je voor een klassieke, warme look. Is je salontafel gemaakt van onbewerkt hout? Dan kun je hem gemakkelijk zelf lakken voor bescherming tegen houtworm en verkleuring. Of laat je tafel onbewerkt, voor een Scandinavische vibe.

Ronde glazen salontafel

Bekijk alle resultaten
Als je niet al te veel ruimte hebt, is een ronde glazen salontafel een slimme keuze. Glas is sowieso een goede optie als je een salontafel zoekt die niet alle aandacht naar zich toe trekt. Door een ronde salontafel van glas lijkt je woonkamer ook direct ruimer. Glazen salontafels zijn bijna altijd gemaakt van gehard glas. Dat betekent dat ze jarenlang meegaan.

Witte ronde salontafel

Bekijk alle resultaten
Met een witte ronde salontafel creëer je letterlijk helderheid in het midden van je ruimte. Een ronde salontafel brengt de hoeken in je woonkamer in balans. En met een witte tafel voeg je ook een dosis licht toe. Wit weerkaatst namelijk al het licht, waardoor je salontafel een echt middelpunt wordt.

Industriële ronde salontafel

Bekijk alle resultaten
Een industriële ronde salontafel is lekker veelzijdig. Aan de ene kant zorgt de organische vorm van de ronde salontafel voor wat zachtheid. Aan de andere kant heeft de industriële stijl juist een moderne uitstraling. Wil je een extra stoer en spannend effect? Ga dan voor een metalen onderstel met boomstamblad.

Meer ronde salontafels

Bekijk alle resultaten

Ronde salontafel kopen op Marktplaats

Een ronde salontafel is een makkelijke manier om je woonkamer in balans te brengen. De organische vorm van de tafel is een tegenhanger van de vaak hoekige vorm van een eettafel, tapijt, stoelen of lijsten aan de muur. Door deze afwisseling zal je zitkamer meer aanvoelen als een geheel. Ook heb je met een ronde salontafel of een set van ronde salontafels meer vrijheid om je fauteuils of zitbanken te plaatsen waar jíj wilt. En het grootste voordeel? Geen scherpe hoeken om per ongeluk tegenaan te lopen.