Rubberen tegels kopen

Rubberen tegels 100x100

Bekijk alle resultaten
Met grote rubbertegels in deze standaardmaat bedek je snel grote oppervlakken met zo min mogelijk groeven. Hierdoor is je vloer gemakkelijk schoon te houden. Deze maat is erg geschikt voor sportvloeren.

Rubberen tegels 50x50

Bekijk alle resultaten
Een andere standaardmaat voor rubbertegels is 50x50 cm. Dit is een goede tussenmaat voor het bestraten van een speelplaats of terras. In deze maat vind je veel kliktegels of puzzeltegels, die je snel aan elkaar kunt vastklikken zonder gereedschap.

Rubberen tegels 60x60

Bekijk alle resultaten
Een veel voorkomende maat voor betonnen of stenen tegels voor op het terras of in je tuin is 60x60 cm. Wil je daartussen rubbertegels hebben? Deze maat komt minder voor, maar is zeker ook te vinden.

Rubberen tegels 40x40

Bekijk alle resultaten
Bedek je een kleiner oppervlak of wil je met verschillende kleuren tegels een motief in je rubberen vloer leggen? Dan is een kleine maat tegels ideaal. Met kleinere tegels kun je makkelijk een herkenbaar patroon in je tegelvloer leggen. Veel rubbertegels zijn te koop in deze standaardmaat, die iets groter is dan een stoeptegel.

Rubberen tegels kopen op Marktplaats

Ben je van plan om een speelplaats te maken in je tuin of zoek je handige bedekking voor je dakterras of balkon? Dan zijn rubberen tegels van Marktplaats misschien iets voor jou. Wij helpen je kiezen uit verschillende rubbertegels.

Laat je kind met een gerust hart spelen op een speelplaats met rubberen tegels. Valpartijen worden zachter, want de tegels vangen de schokken goed op. Daarom zijn ze de perfecte ondergrond voor speeltoestellen zoals schommels, glijbanen en klimrekken. Doe je aan crossfit of fitness? Ook dan is het een goed idee om je vloer met rubberen tegels te bedekken. Je voorkomt blessures door de demping van de tegels, en je beschermt je trainingsmateriaal en ondervloer. Een rubberen vloer zorgt bovendien voor een heel goede geluidsdemping.

Rubberen tegels buiten slijten niet snel en zijn makkelijk te onderhouden. Ze laten gemakkelijk regenwater door, waardoor ze snel droog zijn na een bui en er geen plassen water op blijven staan. Met een bezem, tuinslang of hogedrukreiniger kun je de tegels prima schoonhouden. Pas op met het gebruik van chemicaliën, want die kunnen het rubber aantasten.

Er zijn veel verschillende soorten rubbertegels. Tegels van rubbergranulaat (korrels) worden vaak gemaakt van gerecyclede autobanden. EPDM rubbertegels zijn gemaakt van synthetisch rubber en zijn heel geschikt voor speelplaatsen. Rubberen grastegels hebben gaten waar het gras tussendoor kan groeien, en met handige kliktegels heb je in een mum van tijd je vloer gelegd.