Telefoonhoesjes kopen

Telefoonhoesjes met koord

Bekijk alle resultaten
Wil je je telefoon altijd bij de hand hebben? Of heb je geen tas of zakken? Gebruik dan een telefoonhoesje met ketting of een koord. Hiermee draag je je telefoon makkelijk om je nek of over je schouder. Zo'n hoesje laat je telefoon ook meer opvallen, waardoor je kunt spelen met kleuren en stijlen.

Telefoonhoesjes voor Samsung

Bekijk alle resultaten
Een hoesje voor een Samsung-telefoon is een combinatie van stijl, bescherming en functionaliteit. Kies wat voor jou het belangrijkst is. Zo zijn er schokabsorberende backcovers van zacht of hard materiaal, maar ook flipcases met flap die je scherm bedekken. Als je wilt voorkomen dat je camera beschadigd raakt, kun je zelfs voor een Samsung telefoonhoesje gaan dat je camera afdekt.

Vrolijke telefoonhoesjes

Bekijk alle resultaten
Ben je meer van subtiele telefoonbescherming, dan is een kleurloos, transparant telefoonhoesje een goede optie. Met een doorzichtig telefoonhoesje blijft het originele design van je smartphone zichtbaar. Wil je het tegenovergestelde effect bereiken, ga dan voor een fluorhoesje of maak er een feest van met bewegende glitters, lichtjes en holografische effecten.

Leren telefoonhoesje

Bekijk alle resultaten
Zoek je iets klassieks? Met een leren telefoonhoesje valt eindeloos te combineren. Zwart en bruin zijn stijlvolle opties, maar je kunt ook voor opvallend metallic of een dierenprint gaan. Een telefoonhoesje van leer vangt schokken op en ligt zacht in de hand. Je kunt kiezen uit telefoonhoesjes van echt leer en hoesjes van imitatieleer. Vaak hebben leren hoesjes een flap met sleuven voor je pasjes.

Telefoonhoesjes kopen op Marktplaats

Bekijk alle resultaten
Wil je je telefoon beschermen en hem meteen een persoonlijke touch geven? Dan sla je met een telefoonhoesje twee vliegen in één klap. Ze zijn er in alle soorten, maten en stijlen. Bij ons vind je een ruim aanbod van telefoonhoesjes en ander toebehoren voor je telefoon. Je vergelijkt gemakkelijk de verschillende soorten met elkaar. Telefoonhoesjes zijn onder te verdelen in een aantal subcategorieën. Flip- of bookcases en insteekhoesjes omhullen je telefoon in zijn geheel, terwijl een backcover de achterkant bedekt. Een bumperhoesje is minimalistisch, maar beschermt alleen de zijkanten. En dan zijn er nog waterdichte hoesjes, hoesjes met koorden, en 2-in-1-hoesjes met ruimte voor een extra batterij of voor je pasjes.

Wil je je telefoon beschermen en hem meteen een persoonlijke touch geven? Dan sla je met een telefoonhoesje twee vliegen in één klap. Ze zijn er in alle soorten, maten en stijlen. Bij ons vind je een ruim aanbod van telefoonhoesjes en ander toebehoren voor je telefoon. Je vergelijkt gemakkelijk de verschillende soorten met elkaar.

Telefoonhoesjes zijn onder te verdelen in een aantal subcategorieën. Flip- of bookcases en insteekhoesjes omhullen je telefoon in zijn geheel, terwijl een backcover de achterkant bedekt. Een bumperhoesje is minimalistisch, maar beschermt alleen de zijkanten. En dan zijn er nog waterdichte hoesjes, hoesjes met koorden, en 2-in-1-hoesjes met ruimte voor een extra batterij of voor je pasjes.