Tuinkussens kopen

Hartman tuinkussens: kwaliteit die jaren meegaat

Bekijk alle resultaten
Met een tuinkussen van het Nederlandse merk Hartman ga je voor kwaliteit. Hartman maakt zijn kussenhoezen namelijk van dralon, een zeer weerbestendig en vuilafstotend materiaal. Hierdoor gaan ze jarenlang mee. Ook als je ze tweedehands koopt heb je er vaak nog lang plezier van. Je kunt bovendien kiezen uit allerlei trendy kleuren en prints.

Meer comfort met een tuinkussen met hoge rug

Bekijk alle resultaten
Wil je extra comfortabel in je tuinstoelen zitten, kies dan voor tuinkussens met een hoge rug. Dit soort kussens geven namelijk niet alleen maar steun aan je rug, maar zijn ook lekker zacht voor je nek en hoofd.

Creatief met tuinkussens van 60 x 60 centimeter

Bekijk alle resultaten
Tuinkussens zijn er in veel verschillende maten. In dat grote aanbod vind je ook allerlei standaardmaten, zoals tuinkussens van 60 x 60 centimeter. Deze vierkante kussens zijn heel handig als je creatief wilt worden met kleurencombinaties. Ook kun je met deze kussens overal gezellige zitplekken creëren.

Een nieuwe hoes voor je tuinkussens

Bekijk alle resultaten
Zijn je tuinkussens al wat ouder en daardoor vies of zelfs versleten? Dan kun je altijd een nieuwe hoes om het binnenkussen doen. Bij ons heb je volop keuze. Ook als je kussens nog niet aan vervanging toe zijn, is een nieuwe hoes dé manier om je terras om te toveren in de stijl van het seizoen. Organiseer je een etentje, borrel of feest in je achtertuin? Dan creëer je met witte of zwarte tuinkussenhoezen een superchic geheel.

Bekijk meer tuinkussens

Bekijk alle resultaten

De voordelen van tuinkussens

Tuinkussens vind je in allerlei maten, kleuren en dessins. Je kunt kussens kopen die in bepaalde stoelen passen, maar er zijn ook maten waarmee je je fantasie de vrije loop kunt laten. Op die manier bepaal je helemaal zelf hoe het zitgedeelte in je tuin eruit komt te zien. De meeste tuinkussens hebben een hoes die helemaal of voor een deel van polyester is gemaakt. Het voordeel van dit materiaal is dat je kussens niet snel kapot gaan. Ook kun je deze stof makkelijk schoonmaken, zodat de kussens er jarenlang mooi uit blijven zien. Vaak kun je de hoes van een tuinkussen er gemakkelijk afhalen, zodat je hem in de wasmachine kunt wassen. En het is daardoor ook heel makkelijk om een oude versleten hoes door een hippe nieuwe hoes te vervangen. Omdat tuinkussens zo ontzettend lang meegaan, zijn het erg populaire items op Marktplaats. Ze worden volop te koop aangeboden, zodat ze tijdens hun tweede leven opnieuw iemand blij kunnen maken met een comfortabel plekje in de tuin.