Vaderdag Cadeaus kopen

Een sieraad als vaderdagcadeau

Bekijk alle resultaten
Wil je je vader blij maken met een tastbare herinnering? Dan is een sieraad een leuk cadeau-idee voor vaderdag. Geef hem bijvoorbeeld een mooie armband, of een ketting met een gegraveerde boodschap. Heb je iets meer te besteden? Een stijlvol horloge kan hij altijd bij zich dragen.

Organiseer een vaderdag-bbq

Bekijk alle resultaten
Een barbecue organiseren op vaderdag is een klassieker die veel vaders kunnen waarderen. Maak er een extra bijzondere maaltijd van en bereid zijn favoriete barbecuehapjes en marinades. Is je vader een grote barbecuefanaat? Dan maak je hem vast blij met een paar ovenwanten of een mooi barbecueschort. Of wat dacht je van een speciale plaat om pizza's op te bakken? Daar profiteert de hele familie van.

Een vaderdagcadeau voor in de tuin

Bekijk alle resultaten
Vaderdag is ook hét moment om hem een sfeervol cadeau te geven voor in de tuin, zoals een vuurkorf of een buitenoven. Houdt hij van tuinieren? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een nieuwe plant maak je elke vader met groene vingers blij. Helemaal leuk is het om het boompje te planten. Dan is je vaderdag meteen vereeuwigd.

Hoe verras je hem op vaderdag?

Het is niet altijd eenvoudig om een origineel cadeau te vinden voor de vader(s) in je leven. Heeft hij al een kast vol stropdassen, genoeg broekriemen en ook geen nieuwe sokken nodig? Lees dan verder.

Begin met bedenken wat jouw vader graag doet. Houdt hij van lezen, koken, of is hij een sportief type? Daar zijn vast leuke vaderdagcadeaus bij te bedenken. Zet al zijn favoriete bezigheden op een rijtje en bedenk bij elke hobby een paar cadeaus. Dan heb je al snel een aardige lijst met cadeau-ideeën. Een leuk vaderdagcadeau kopen ligt voor de hand, maar laat ook eens je creativiteit de vrije loop. Een zelfgemaakte kaart, gedicht of tekening zorgt voor een extra persoonlijke touch.

Wil je je vader echt verrassen, organiseer dan een surprise-uitje. De dag beginnen met een uitgebreid ontbijt op bed is natuurlijk altijd een goed idee. Maar daarbij hoef je het niet te laten. Want wat is er leuker dan een dagje varen met een watersportfanaat, of een kookcursus voor een echte keukenprins? Na afloop kun je hem nog een toepasselijk cadeau geven, zoals een mooi kookboek. Sluit de dag af met een lekker etentje in zijn favoriete restaurant of gewoon thuis met zijn lievelingskostje. Gezellig in de tuin met de barbecue, of chic aan tafel: het wordt hoe dan ook een topdag.