Je auto verkopen
doe je zelf met Marktplaats.

Wat is jouw auto waard?

km
1 Doe de kenteken check en bepaal eenvoudig de dagwaarde van je auto.
2 Stel razendsnel je advertentie samen met onze verkooptips.
3 Plaats je advertentie en bereik 2,7 miljoen potentiële kopers.
2,7 miljoen unieke bezoekers per maand
Al 10 jaar populairste automotive website
7.600 nieuwe occasions per dag

Verkooptips van onze experts

Bepaal de juiste prijs

De juiste prijs vragen voor je auto is belangrijk. Zo verkoop je daadwerkelijk sneller. Zoek op Marktplaats naar een vergelijkbare auto en bekijk wat vergelijkbare auto’s doen. Met de kentekencheck helpen we je om dit sneller te doen. Maar je bepaalt het altijd zelf.

Maak minimaal 12 foto’s

Met voldoende, goede foto’s verkoop je sneller. Een goede foto trekt de aandacht bij jouw advertentie. Zorg voor een schone en opgeruimde auto en maak vervolgens minimaal 12 foto's. Fotografeer je auto van alle kanten en van de binnenkant. Zo krijgt de potentiële koper een goed beeld van jouw auto. Een goede foto zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

Vertel een compleet en eerlijk verhaal

Een eerlijk verhaal over de auto die je verkoopt helpt om kopers over de streep te trekken om te reageren. Benadruk zowel de positieve als negatieve punten van je auto, dat geeft een potentiële koper vertrouwen. En zo voorkom je vervelende situaties tijdens de proefrit of na de verkoop.

Verkoop je auto

Het succes van je auto via Marktplaats verkopen

Ik verkocht mijn Volkswagen Transporter Pick-up via Marktplaats. Met voldoende foto’s en een eerlijk verhaal had ik binnen 3 uur een serieus bod op mijn auto.

Peter

Mijn Volkswagen Golf heb ik verkocht via Marktplaats. Ik heb eerlijk aangegeven waarom ik de auto wilde verkopen, dit hielp in het krijgen van een serieus bod. Binnen 1 week heb ik mijn auto verkocht.

Tijmen

Auto verkopen op Marktplaats

Hoeveel is jouw auto waard?

Ontdek hoe vergelijkbare auto's gemiddeld verkocht worden op Marktplaats, bepaal door middel van de Marktplaats Kentekencheck eenvoudig de dagwaarde van je auto en plaats vervolgens je auto advertentie binnen 2 minuten!

Waarde auto bepalen

De Marktplaats Kentekencheck werkt op basis van de beschikbare informatie van alle vergelijkbare en geadverteerde auto’s op Marktplaats, waardoor je een goede waardebepaling krijgt van je auto. Vul hierboven je kenteken en het aantal kilometers in, klik op ‘Bereken dagwaarde auto’ en ontvang direct een indicatie van de verkoop- of inruilwaarde van je auto.

Het begint op Marktplaats

Bij Marktplaats verkoop je niet alleen je auto, maar vind je ook een ruim aanbod aan occasions en nieuwe auto’s van zowel particulieren als één van de 8000 dealer bedrijven. Of je nu een gezinsauto, hatchback, stationwagen of SUV zoekt: op Marktplaats vind je altijd een auto die bij je past.