BIJ KNUF
BIJ KNUF
Vindt BIJ KNUF de leukste snuf!
Ongeveer 15 jaar actief op Marktplaats

Unieke kenmerken

Tweedehands winkelplezier
Vintage kleding en accessoires
Groot assortiment retro

Over ons

''BIJ KNUF''
BIJ KNUF biedt tweedehands winkelplezier in Den Haag. Kom schatzoeken of neuzen tussen de vintage kleding en accessoires! Maar ook voor praktische zaken zoals (kunst)boeken, witgoed, meubelen en lampen! Een groot assortiment tweedehands, antiek, retro en vintage items. Dagelijks nieuwe aanvoer en eerlijk geprijsd.

ONZE NAAM
Onze naam BIJ KNUF is een verwijzing naar de herenmode en kledingzaak welke opgericht werd in 1897. De firma Knuf was gevestigd in ons pand tot de jaren 70, met de prachtige slogan
''VINDT BIJ KNUF DE NIEUWSTE SNUF!''

Bij ons vindt u weliswaar niet de nieuwste maar wel de leukste ''SNUF''
De gevel van ons pand zag er oorspronkelijk anders uit. In de jaren 30 gaf de Firma Knuf
opdracht aan architect Jan Mol voor het huidige ontwerp waarin prachtige jaren 30 ''Haagse School'' details te vinden zijn.

ONS AANBOD
Als familiebedrijf zijn wij al 45 jaar specialist in het opkopen van inboedels en het ontruimen van woningen. Daarnaast kopen wij tevens van collega ontruimers. Om u zo een gevarieerd en betaalbaar aanbod te bieden. Zo kunt u BIJ KNUF dát jaren 50 handtasje vinden, maar ook een vitrine vol met leuke zilveren items. Een goed boek of die Deense vintage stoel en van een cd’tje tot een mooi schilderij. Aan de Elandstraat kant meer praktische zaken zoals witgoed, een modern meubelstuk en kleingoed zoals gereedschappen en keukenaccessoires.

LOCATIE
Piet Heinstraat 90 (ook ingang Elandstraat 65) Den Haag