Topgear Autoservice Almelo
Topgear Autoservice Almelo
(7) ervaringen
Ongeveer 6 jaar actief op Marktplaats
Almelo

Over ons

Ons team
Het team van Topgear Autoservice doet er iedere dag alles aan om u als klant weer veilig op weg te helpen met de juiste kennis en vaardigheden.

Grote beurt = APK gratis!
Kom nu voor een grote beurt naar Topgear Autoservice en ontvang een gratis APK! 

Banden wisselen = gratis bandenopslag!
Bij Topgear Autoservice krijgt u gratis bandenopslag bij de bandenwissel! Als u zelf geen ruimte hebt voor opslag, dan kunt u daarvoor bij ons terecht.

Diagnose
Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard en of klinken er waarschuwing geluiden, dan is de bijbehorende storing opgeslagen. Wij kunnen deze uitlezen en een diagnose opmaken.

Remmenservice
Remmen: het is misschien wel het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren.

Aircoservice
Zorg ervoor dat uw airco goed werkt. Profiteer nu van een gratis airco check bij Topgear!
Laat uw airco regelmatig controleren zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft.

Facebook-pagina
Op onze facebook pagina staan regelmatige acties, ga daarvoor naar de volgende site: https:www.facebook.com/pages/Topgear-Autoservice/704846966235106?fref=ts

Vanaf augustus 2019 werken wij alleen nog op afspraak. Maak gerust een afspraak via info@topgearautoservice.nl of telefonisch via 06-816.33.816 (bij geen gehoor 06-244.67.559). Ons adres is Bedrijvenpark Twente 147a, 7602 KE Almelo.

Vraag naar de voorwaarden van onze diensten.
KVK 08125052   BTW-nummer NL128504857B01
Vertel anderen over deze verkoper.