SteengoedNL
SteengoedNL
Partijen gesorteerd Lego, meer dan 1000 advertenties!
Ongeveer 4 jaar actief op Marktplaats

Over ons

Bezoek ook onze fysieke winkel in Hardinxveld-Giessendam en kies alle onderdelen zelf uit! Wij zijn deze maand beperkt open. Zoek voor de huidige openingstijden bij Google voor Building Bricks.

Onze garanties:
- Bestellingen voor 15 uur zijn de volgende werkdag in huis
- Wij verkopen geen vergeelde of beschadigde onderdelen
- Alle onderdelen zijn rook- en huisdiervrij


Wat verkopen jullie?Of je nou op zoek bent naar blokjes, poppetjes of gespecificeerd zoekt naar Technic of trein. Bij SteengoedNL vind je ruim 1000 advertenties met gesorteerd Lego, er zit altijd wat voor je bij! Kun je iets niet vinden? Stuur ons dan gerust een berichtje!

Hoe gaat de afhandeling?
Het beste werkt als je een bod doet op iedere advertentie waar je in geinteresseerd bent. Bijkomend voordeel; je krijgt 10% korting vanaf 10 advertenties!

Hoe betaal ik?
Daarin ben je bij SteengoedNL helemaal vrij in. Je kunt betalen met Marktplaats Betaalverzoek, Marktplaats Gelijk Oversteken, PayPal, IBAN overmaken of met je creditcard!

Hoe zit het met de verzending?
Heb je een groot pakket? Dan wordt deze voor 5,75 verzonden met DHL. De deadline hiervoor is iedere dag om 15:00. Heb je voor dat tijdstip betaald, dan verwachten wij dat jouw pakket de volgende werkdag wordt afgeleverd.

Heb je slechts enkele onderdelen besteld? Dan wordt deze tegen postzegeltarief verzonden met PostNL. De deadline hiervoor is 17:00. Heb je voor dat tijdstip betaald, dan verwachten wij dat jouw pakket de volgende werkdag wordt afgeleverd. Wordt jouw pakket verzonden met Track en Trace? Dan betaal je 3,95 en is de deadline om 15:00, deze gaan namelijk ook met DHL.

Contact ons iedere dag van 8:00 tot 22:00!
Whatsapp / Bel: 06-83970784