Divino Wonen
Divino Wonen
Meer dan 2 jaar actief op Marktplaats

Unieke kenmerken

Banken en bedden op voorraad
Niet goed = Geld terug
Lage prijzen

Over ons

Op een locatie in Ter Aar vindt je onze woonwinkel "Divino Wonen" met 1000m² aan woongenot met exclusieve en unieke woonmeubels en accessoires tegen outlet prijzen.

Divino Wonen houd wel van een beetje van luxe, glamour. Velours banken, gecapitoneerde eetkamerstoelen, velvet fauteuils, Metropolitan Luxury Style meubelen, chromen tafels, hoogglans bloktafels en bling woonaccessoires... We hebben het allemaal in ons assortiment om jouw interieur een stijlvolle en die luxueuze uitstraling te kunnen geven!
Net als jij houden wij ook wel van verandering van interieur! Wij volgen steeds de nieuwste trends op het gebied van wonen en geven hier dan onze eigen draai aan. Ondanks dat we geen hele grote woonwinkel zijn hebben we wel altijd de nieuwste collectie meubelen en woonaccessoires in ons assortiment wat op dit moment helemaal de trend is! 

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant van Divino Wonen tevreden bent met jouw aankoop en dat je blij bent met onze service. Op Facebook hebben we dan ook niet voor niks 5 van de 5 sterren gekregen van al onze happy customers! En dat willen we uiteraard graag zo houden!

Harsweg 30
2461EZ Ter Aar

Dinsdag tm vrijdag 09.30 tot 17.30
Zaterdag 10.30 tot 17.00