Arval Occasions
Arval Occasions
Betrouwbare occasions
Ongeveer 4 jaar actief op Marktplaats
Nijkerk

Over ons

Onze auto's zijn alleen op afspraak in Nijkerk te bezichtigen. Alle auto's kunt u ook digitaal bezichtingen. Vraag dan het gedetailleerde inspectierapport op.

Arval, opgericht in 1989 en een volle dochteronderneming van BNP Paribas, is gespecialiseerd in full-service autoleasing. Wij bieden onze klanten - grote internationale ondernemingen, het MKB, zelfstandig professionals en consumenten – oplossingen op maat die de mobiliteit van hun werknemers optimaliseren. 

Ons Nederlandse wagenpark telt ruim 45.000 auto’s, waarmee Arval de zesde leasemaatschappij van Nederland is. Met 250 medewerkers beheren we de auto’s van onze Nederlandse klanten. Wij hebben met elke klant persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van 500 leaseauto’s.

Per jaar komen er ongeveer 10.000 auto's retour als gevolg van het einde van het leasecontract. Een selectie daarvan bieden aan particulieren. Deze geselecteerde auto's voldoen aan onze hoge onderhoudseisen, verkeren in uitstekende staat, zijn in Nederland geleverd en hebben allemaal maar één eigenaar gehad.
Vertel anderen over deze verkoper.