Timmer Kantoormeubelen
Timmer Kantoormeubelen
(5) ervaringen
Meer dan 13 jaar actief op Marktplaats
Heteren

Unieke kenmerken

Grote showroom in Heteren
Eigen montageservice
Goede prijs-kwaliteit

Over ons

Timmer Kantoormeubelen
Timmer Kantoormeubelen bestaat sinds 1991 en staat garant voor kwaliteit op het gebied van kantoorinrichting, kantine-inrichting, magazijninrichting, garderobe-inrichting, vloerbedekking, raambekleding enzovoorts.

Na 20 jaar gevestigd te zijn geweest in Lent, zitten we sinds december 2010 op onze nieuwe locatie, in een nieuw pand te Heteren. Met een showroom en magazijn van 2500 m2 hebben we veel van onze producten uitgestald staan zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken en proberen. Ook beschikken wij over een eigen bezorg- en montage dienst.

Nieuw en gebruikt
Timmer Kantoormeubelen verkoopt zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen. Daarnaast hebben wij een afdeling 'Met een krasje'. Hier vind u nieuwe kantoormeubelen en bedrijfsmeubelen met een kleine beschadiging.

Breed assortiment
Wij hebben een breed assortiment kantoorinrichting, kantine-inrichting, magazijninrichting, garderobe-inrichting, vloerbedekking enzovoorts. Tevens bieden wij voor de aankleding van uw werkplek verschillende oplossingen, of het nu gaat om een kapstok, computerhouder of whiteboard, Timmer Kantoormeubelen levert het. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met advies en ideeën om uw werkplek zo efficiënt mogelijk in te richten met geheel eigen stijl.

Service en garantie
Timmer Kantoormeubelen biedt kwalitatief meubilair, voor scherpe prijzen en snel geleverd. Wij geven één tot tien jaar kwaliteitsgarantie op het meubilair.

Centraal gelegen
Timmer Kantoormeubelen is georganiseerd vanuit het nieuwe industrieterrein in Heteren, naast de snelweg A50 (afrit 18). Wij leveren door heel Nederland!

U bent van harte welkom in onze showroom, en u kunt onder het genot van een kop koffie rustig even rond komen kijken! (zowel zakelijke als particuliere klanten!)

Openingstijden:Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur
Vertel anderen over deze verkoper.