Fotolux
Fotolux
Meer dan 12 jaar actief op Marktplaats

Over ons

Fotolux bestaat al vanaf 1959 wanneer oprichter Arie van Ballegooijen besluit van zijn hobby, fotografie, zijn werk te maken. Het begint met een kleine winkel aan Gamersestraat 20 te Zaltbommel waarin foto- en filmapparatuur verkocht wordt en waar klanten aan het juiste adres zijn voor een mooi portret of een mooie familiefoto of een bruidsreportage. Jaren later wordt dit uitgebreid met persfotografie voor het regionaal nieuwsblad De Toren en het Brabants Dagblad.

Half jaren 60 wordt door de toevoeging van het buurpand Gamersestraat 18 de winkel verbouwd, met een ruime en overzichtelijke verkoopruimte inclusief studio als resultaat.

Tegenwoordig is Fotolux niet alleen een fysieke winkel, we zijn ook actief op internet en onder leiding van Arend Nijstad en Michiel Nijstad met ruim 30 jaar ervaring is Fotolux klaar voor de toekomst. Het Fotolux-team bestaat verder uit: Jolanda, Michiel, Ella, Tessa en Mariska.

Fotolux helpt u graag bij de oriëntatie naar een nieuwe foto- of videocamera, tas, filter, flitser, geheugenkaart, softwareprogramma, objectief... enz. Een groot deel van dit assortiment kan online gevonden worden, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de winkel waarbij we u graag helpen met een eerlijk en vakkundig advies.