Verfijn resultaten
Prijs
Categorie
Aangeboden sinds
€ 49,00
Gebak...Een feest!. Een boek over droog gebak en taarten die door een verfijnd publiek worden gewaardeerd. Bestemd voor de vakman
€ 16,00
De pure smaak van ilatie met de mooiste wijnen en de meest verleidelijke antpasti uit alle twintig regio 's. Uitg. Edicola pu
€ 12,00
Het standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken. Petersen schreef ook: wat je als kok moet weten. Uitg. Karakter 2013 3
Het eenvoudigste dieet te wereld. Geen calorieen tellen, je hand is de maat. "het wereldwijde succesdieet! Uitg. Luitingh sij
€ 8,00
Recepten, yoga en meditatietips van tara stiles. Kosmos 2015 2e druk. 287 Blz. Isbn 978 90 2155 832 5 gebrocheerde uitgave in nieu
Vooekom voedselverspilling. Duurzaam koken. De lekkerste soeprecepten en handige tips. Uitg. Guberna. 2024 2E druk. 184 Blz. Isbn
Sjörapport. 184 Blz. Hardcover. 20 X 25 cm. In nieuwstaat. Ikea, zonder datum, geschat ca. 2015? Isbn 003 521 39 22 175 te beste
€ 10,00
Grillen, bakken, braden, smoren en stoven, het kan allemaal. Uitg. Weber 2011. 1E druk. 320 Blz. Isbn 871 73 7182 256 9 grote hard
Uitg. H.f. Ullmann 2007. 488 Blz. Isbn 978 3 8331 5065 4 dikke gebrocheerde uitgave in neiwstaat, want hij zit nog in de origele
Recepten en foto's van valerie lhomme. Het grote larousse fruit kookboek. Uitg. Lannoo 2009. 352 Blz. Isbn 978 90 2098 748 5 d
€ 7,00
Benodigdheden, technieken, recepten en basisvoorbereiding stap voor stap uitgelegd. Uitg.allegrio 2008. 511 Blz. Isbn 978 94 6244
€ 6,00
The essential cocktail book. Nederlandstailge uitgave. Rebo 2021. 2E druk. 413 Blz. Isbn 978 90 366 4232 3 dikke hardcover in nieu
Gereserveerd
Coldenhove, empe, hall, leuvenheim, rhienderen, broek, cortenoever, oeken, tonden en voorstonden. Uitg. Gelderboek 2019. 200 Blz.
Complete geillustreerde gids voor het conserveren van voedsel. Uitg. Readers digest isbn. 90 6407 511 5. 1998. 192 Blz. Grote hard
100 x een plantaardige ode aan vleesklassiekers. Dus vegetarisch! Jaap korteweg van "de vegetarische slager" vond vlees
€ 5,00
Bundeling van in fordwereld gepubliceerde recepten. Uitg. Semper agendon n.vn apeldoorn. Geschat 1975? 72 Blz. Hardcover in goede
€ 4,00
Reclame kookboekje van droste 's cacao- en chocoladefabrieken. Kleine ingenaaide uitgave in mooie staat. 10 X 18 cm. Droste 19
Oud kookboekje over het bereiden van allerlei vruchten recepten. 1947. 106 Blz. 13 X 19 cm. Kleine ingenaaide uitgave in mooie sta
Aangeboden door maggi's producten mij. 1950 ?, Geschat. Kleine geniete uitgave in mooie staat. 11 X 17 cm te bestellen voor 5
Met 25 heerlijke beschuitgerechten samengesteld door nederlandse huisvrouwen. Verkade. 1953 10 Blz. 10 X 20 cm. In mooie staat. Te
€ 7,50
Drie deeltjes te bestellen voor 7,50 euro voor alle drie. Uitg. Zeelandia 1952. Dl 11. De vrouuw in de bakkerij. 2E serie. 1952.
Oorspronkelijke uitgave: amsterdam 1914. 53 Herziene druk dit is een reprint 1978 van amphora books isbn 90 6308 001 0 ingenaaide
Propaganda-boekje voor het vischgebruik met ruim 200 recepten. Verkrijgbaar bij de ver. Van reeders van vissersvaartuigen. 1939. 2
Uitg. Drukkerij "de rijnstreek" woerden. Geschat 1920 of eerder? Dit is de derde druk. 51 Blz. Bedrukt aan een kant en d
Goede raad voor heerlijk vleesgebraad. 7E en 8e druk ca. 1960? 72 Blz. Paperback in mooie staat. 14 X 21 cm te bestellen voor 5 eu
Door h.h.f. Henderson, h. Toorts en m. Jacobs. Bewerkt door leerlingen van de primaire opleiding naar neerlands kookboek. 1967. 4E
Uitg. Duwaer & zonen 1960. Met 51 foto's en 23 tekeningen. Hardcover met linnen rug en in goede staat. 13 X 20 cm. Te best
€ 9,00
Uitg.mij c. Misset 1979. 256 Blz. Gebundelde uitgave uit het vakblad "de banketbakkerij" met foto's en bescjtijving
Proemkreuze is de naam van een gerecht en wordt vaak in dit boekje genoemd. Kreuze en pruim betekend in feite hetzelfde. Uitg. Kru
"een handig kookboekje van de blue band keuken. Zonder datum, geschat ca. 1950. (Nieuwe spelling) 88 blz. Ingenaaide uitgave