Verfijn resultaten
Prijs
Categorie
Aangeboden sinds
€ 17,50
Taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 488 contributors: henny corver; pon ruiter iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet
€ 10,00
Nieuwprijs 23,00 taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 288 contributors: renate hagenouw; aniek njiokiktjien; ditte isager
€ 35,00
Nieuw prijs €62,90 institut paul bocuse gastronomique kookboek engels kookboek the perfect guide for professional chefs in tr
Nieuwprijs 39,99 bol losse kaft beschadigd, boek zelf in perfecte staat taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 317 contribu
€ 40,00
Set van 2x 4 wijnglazen beide nog in de originele doos, ongebruikt. Nieuwprijs per stuk €10,95 en per set van 4 € 42,95
€ 30,00
Set van 2x 4 wijnglazen 4 beetje gebruikt, in perfecte staat (zonder origineel doos), 4 nog in de doos. Nieuwprijs per stuk €
€ 15,00
Ondertitel: simpele en heerlijke maaltijden voor iedereen taal: nederlands; vlaams hét kookboek voor vegetariërs, flexitariërs en
€ 6,50
Ondertitel: patisserie om te combineren taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 240 bakboek vol recepten voor desserts, taar
€ 12,50
€ 49,95 oorspronkelijke prijs isbn: 9789020960501 tweedelige en vijftalige kunst- en kookboek van en over alex hanbuckers, ch
Gereserveerd
Nieuwprijs €20,00 2 beschadigingen aan de voorkant en wat krassen op de achterkant. The curious barista’s guide to coffee. Ty
Ondertitel: lekker en gezond koken in alle seizoenen nieuwprijs €39,95 taal: nederlands; vlaams contributors: kim steenbergen
Nieuwprijs €54,99 taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 448 contributors: silke bouman; jaromir schneider de enige co
Ondertitel: recepten, verhalen en inspiratie voor thuis taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 240 breda is het uitgesprok
€ 37,50
Nieuwprijs €69,95 steeds meer chefs voegen met groente en fruit een eigen signatuur aan hun gerechten toe. Denk aan producten
Taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 256 contributors: jörgen van drunen mals vlees met een uitgesproken smaak. Wild zit
€ 4,50
Wolfram martin – heerlijke wild recepten voor de fijnproever bc ree, damhert, everzwijn, haas of wildgevogelte…. Het vlees van die
€ 6,00
Hardcover boek – 77 pagina's stapsgewijze handleiding met 52 verschillende pochetvouwen paginagrote afbeeldingen met gemakkeli
€ 3,00
Taal: nederlands; vlaams aantal pagina's: 120 contributors: fiona ivanov; onno jager voor topkoks voor thuiskoks 3 vroegen we