Norländer Tarpaulin Stuur Fietstas Groen 28772

€ 12,99
Verzenden
2505sinds 17 nov. '23, 10:55
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

- Universele maat, past op alle fietsen
- Volledig waterbestendigd
- Inclusief telefoonhouder
- Kwaliteit van Norlander

De Norländer Tarpaulin Stuur Fietstas is de perfecte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar extra opbergruimte tijdens het fietsen. De fietstas heeft een stijlvolle groene kleur en is gemaakt van hoogwaardig Tarpaulin PVC-materiaal. Dit zorgt ervoor dat de tas waterdicht en duurzaam is, waardoor het ideaal is voor fietsers die in alle weersomstandigheden rijden.

Handige telefoonhouder
Met een afmeting van 30,5 x 28 x 18 cm biedt deze fietstas voldoende ruimte om al je persoonlijke bezittingen op te bergen, zoals je portemonnee, telefoon, sleutels en snacks. De tas beschikt ook over een handige telefoonhouder op de achterkant, waardoor je tijdens het fietsen muziek kunt afspelen of Google maps kunt gebruiken om je route te plannen.

Makkelijk te bevestigen
De fietstas kan eenvoudig aan het stuur van je fiets worden bevestigd dankzij de klittenbandsluiting. Hierdoor is de tas snel en gemakkelijk te monteren en te demonteren. Bovendien is de tas licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen wanneer je niet op de fiets zit.

Alles binnen handbereik
Kortom, de Norländer Tarpaulin Stuur Fietstas is een praktisch en stijlvol accessoire voor elke fietser die graag extra opbergruimte wil tijdens het fietsen. Daarnaast is alles binnen handbereik waardoor je makkelijk tijdens het fietsen bijvoorbeeld een flesje water uit de tas kan halen. Deze Stuur fietstas is echt onmisbaar voor lange fietstochten.


  • Merk: Norlander
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Tarpaulin
  • Afmeting: 30,5 x 28 x 18 vm
  • type fietstas: Stuur fietstas
  • Draagriem: Ja
  • EAN: 8720574007336



Advertentienummer: a1494954482