Bieden: Simrad SIMNET terminator plug - 24005894

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
1201sinds 16 apr. '23, 00:49
Deel via
of

Kenmerken

TypeKabel of Apparatuur
ConditieNieuw

Beschrijving

Interesse in de Simrad SIMNET terminator plug - 24005894 Doe een bod en kom tot de beste deal! Laagste prijs gegarandeerd.

Productbeschrijving:

De Simrad SIMNET terminator plug - 24005894 is een kleine elektronische component die speciaal is ontworpen voor het gebruik met het Simrad SIMNET netwerksysteem. Het is ontworpen om te worden gebruikt als terminator op het einde van een SIMNET-netwerk om de signalen op de juiste manier te beëindigen en ruis te verminderen. De terminator plug heeft een 7-pins aansluiting en is eenvoudig te installeren door hem in de laatste aansluiting van het netwerk te pluggen. Het is compatibel met een breed scala aan Simrad-producten en kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan maritieme toepassingen, zoals GPS-navigatie, radar, sonar en communicatieapparatuur. De Simrad SIMNET terminator plug heeft een compact formaat van ongeveer 35 x 20 x 10 mm en weegt slechts 10 gram. Het heeft een witte behuizing en een zwarte aansluiting. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen corrosie en waterdicht, waardoor het geschikt is voor gebruik in ruwe omgevingen. De terminator plug heeft een werkspanning van 12V en een vermogen van 2,5W. Het heeft een bedrijfstemperatuurbereik van -10 °C tot 55 °C en een opslagtemperatuurbereik van -30 °C tot 70 °C. Het voldoet aan de CE-normen en is RoHS-conform, wat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen. Over het algemeen biedt de Simrad SIMNET terminator plug - 24005894 een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het beëindigen van signalen op een SIMNET-netwerk en het verminderen van ruis en interferentie.



Bij Outlet Specialist bepaal je zelf de prijs van je gewenste product.

Interesse in dit product? Doe een bod via de onderstaande link. Wordt je bod geaccepteerd? Dan is het artikel van jou!


Vragen? Of hulp nodig?
WhatsApp of Telefoon: +31 858 88 60 09
Email: Info@outletspecialist.com


Wij garanderen kwaliteit door alleen samen te werken met gerenommeerde merken zoals Raymarine, Isotherm, Webasto, Dometic en Navico.


Outlet Specialist

  • Kies wanneer je betaalt, voor- of na levering
  • Artikel snel nodig? Haal jouw order in Kaatsheuvel op
  • Versturen naar het buitenland? Geen probleem, wij leveren wereldwijd
  • Vind je normale watersport artikelen te duur? Koop bij ons met kortingen oplopend tot 80%

Order direct ophalen? Dat kan! Zie onderstaande details: Outlet Specialist BV
Zuidhollandsedijk 179-181
5171 TM Kaatsheuvel
The Netherlands

WhatsApp of Telefoon: +31 858 88 60 09
Email: Info@outletspecialist.com

Advertentienummer: a1478621067