Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Audi A7 Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Audi A7

Ideaal voor wie op zoek is naar hetzelfde niveau van luxe als in een limousine, de Audi A7 Sportback is voorzien van meer eersteklas styling dan ooit.

Audi heeft opnieuw een verbluffende evolutie van de A7 Sportback gecreëerd, die zeker in de smaak zal vallen. De Audi A7, die zowel in benzine als diesel verkrijgbaar is, rijdt soepel op de meeste nederlandse wegen en is concurrerend wat de gebruikskosten betreft. Hoewel zijn Duitse collega's een meer opwindende rijervaring en meer vermogen bieden, loopt de A7 Sportback voorop met zijn aantrekkelijke styling en innovatieve technologie.

Prestaties en aandrijving

De Audi A7 Sportback staat aan de top van de premium executive car-Klasse en is daarmee perfect voor zakelijke rijders en liefhebbers van luxe auto's. Cruisen met een constante snelheid is geen probleem voor de A7, maar zorgt nog steeds niet voor een bijzonder dynamische rit. Op de A7 Sportback worden vier verschillende vering opstellingen aangeboden; de standaard stalen veren, 10 mm lagere sportveren, veren met adaptieve dempers en een volledig adaptief luchtveringssysteem, die allemaal gemengde resultaten opleveren.

Audi's bewonderenswaardige poging om een verleidelijke rijervaring te leveren heeft niet helemaal resultaat gebracht. De luchtvering zorgt voor een inconsistente rit, en hoewel het efficiënt omgaat met grote hobbels, voelt u bij lage snelheden toch de oneffenheden in de weg.

Wat betreft de motoren is er een 340 pk sterke 3.0 liter benzine V6 en een 3.0 liter V6 50 TDI-diesel beschikbaar. De 3.0-liter dieselmotor maakt gebruik van een acht-traps koppelomvormer automatische versnellingsbak, terwijl de benzinemotor V6 gebruik maakt van een zeven versnellingsbak met dubbele koppeling. De A7 Sportback heeft ook mild-hybride mogelijkheden en is uitgerust met een nieuw 48 V primaire elektrisch systeem, dat het brandstofverbruik met 0,70 liter per 100 km verlaagt.

Interieur en comfort

Binnenin de Audi A7 Sportback zijn hoogwaardige materialen en voortreffelijk vakmanschap gebruikt, typisch voor de Duitse fabrikant. Een monochroom palet brengt zijn chique uitstraling over, terwijl koel zilveren, geborsteld metaal en glanzend zwarte lambrisering een vleugje chique sportieve aantrekkingskracht toevoegen in een executive layout.

Audi's nieuwe MMI Navigation Plus communicatie hub met twee schermen domineert het midden van het dashboard. De Virtual Cockpit wordt standaard geleverd en vervangt de traditionele analoge wijzerplaten door een 12.3-inch scherm.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

De voorstoelen bieden het grootste comfort voor de bestuurder en bijrijder, en dankzij de royale steunpunten houden ze u op uw plaats in de krapste bochten. Zowel de voorstoelen als het stuurwiel zijn volledig verstelbaar en bieden zo de perfecte rijpositie voor lange ritten. Wie achterin zit kan profiteren van een extra 21 mm, wat resulteert in meer beenruimte. De hoofdruimte wordt niet aangetast door de daklijn in coupé stijl, zodat langere passagiers kunnen genieten van een comfortabele rit.

Met 535 liter opbergruimte in de kofferbak van de A7 Sportback is er meer dan genoeg ruimte voor bagage of boodschappen. Vergroot de bagageruimte tot 1390 liter door de achterbank naar beneden te klappen. De achterklep in de vorm van een hef klep betekent dat de opening van de kofferbak vrij groot is, zodat de kofferbak zeer toegankelijk is.

Veiligheid

Geavanceerde hulpmiddelen voor de bestuurder zorgen ervoor dat de veiligheid in de Audi A7 Sportback hoog is. De topmodellen zijn standaard uitgerust met vijf radarsensoren, vijf camera's, 12 ultrasone sensoren en een laserscanner. Als u op de snelweg uw rijstrook begint te verlaten, zal de besturing u terug leiden. Of als er niet geremd wordt voor een auto of voetganger, kan de A7 Sportback als laatste redmiddel automatisch remmen.

Versies en verschillende specificaties

Sport:

 • 40 TDI Sport 204ps Tiptronic 5-dr
 • 45 TFSI Sport 245ps S Tronic 5-dr
 • 40 TDI Quattro Sport 204ps Tiptronic 5-dr
 • 45 TFSI Quattro Sport 245ps S Tronic 5-dr
 • 55 TFSI Quattro Sport 340ps S Tronic 5-dr
 • 50 TDI Quattro Spory 286ps Tiptronic 5-dr

S Line:

 • 40 TDI S Line 204ps Tiptronic 5-dr
 • 45 TFSI S Line 245ps S Tronic 5-dr
 • 40 TDI Quattro S Line 204ps Tiptronic 5-dr
 • 45 TFSI Quattro S Line 245ps S Tronic 5-dr
 • 45 TDI Quattro S Line 231ps Tiptronic 5-dr
 • 55 TFSI Quattro S Line 340ps S Tronic 5-dr
 • 50 TDI Quattro S Line 286ps Tiptronic 5-dr

Black Edition:

 • 40 TDI Black Edition 204ps Tiptronic 5-dr
 • 40 TDI Quattro Black Edition 204ps Tiptronic 5-dr
 • 45 TFSI Quattro Black Edition 245ps S tronic 5-dr
 • 45 TDI Quattro Black Edition 231ps Tiptronic 5-dr
 • 50 TDI Quattro Black Edition 286ps Tiptronic 5-dr

Vorsprung:

 • 45 TDI Quattro Vorsprung 231ps Tiptronic 5-dr
 • 55 TFSI Quattro Vorsprung 340ps S Tronic 5-dr
 • 50 TDI Quattro Vorsprung 286ps Tiptonic 5-dr

Hoeveel kost een Audi A7?

Deze luxe Audi A7 Sportback heeft een startprijs van ongeveer € 55.930. Hoe hoger de specificatie of eventuele extra veiligheidskenmerken, hoe hoger de prijs. Er zijn altijd mogelijkheden om bijna nieuwe of gebruikte Audi A7-modellen aan te schaffen die beter betaalbaar zijn.

Wat is de maximum snelheid van de Audi A7?

Net als alle andere luxe auto's heeft de Audi A7 een topsnelheid die tot 249 km/u beperkt is. Als u echter het extra Dynamic-pakket koopt, verhoogt het de limiet tot 285 km/u, of het Dynamic Plus-pakket kan een duizelingwekkende 306 km/u bereiken.

Wat is het verbruik van de Audi A7?

De Audi A7 Sportback 45 en 50 TDI motoren bereiken beide een brandstofverbruik van 5,60 l/100 km als ze voorzien zijn van 19-inch velgen. Als de velgen 20/21-inch zijn, verhoogt het verbruik lichtjes tot maximaal ongeveer 5,80 l/100 km. Het 55 TFSI-model is minder geweldig en levert iets meer dan 7,06 l/100 km voor de kleinere 19-inch wielen en 7,21 l/100 km voor de iets grotere wielen.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Audi A7?

De Audi A7 wordt standaard geleverd met veiligheidsfuncties zoals airbags, ISOFIX, parkeersensoren, bestandsvergrendeling en ABS. De duurdere versies zijn voorzien van extra veiligheidsfuncties zoals cruise control, tractiecontrole en koplampwissers.