HomeAuto's Audi 56 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

De volgorde van de resultaten wordt mede bepaald door betaalde opvalmogelijkheden. Lees meer

Je hebt gezocht in

Audi met filter R8

.

Informatie

Audi R8

De Audi R8 is een eerbetoon aan de succesvolle racegeschiedenis van het Duitse merk. Met een onmiskenbaar grommend geluid, een gestroomlijnd ontwerp en ongeëvenaarde prestaties, zal het een iconische supercar in zijn generatie worden.

De R8 is nog steeds net zo 'vriendelijk' als de Audi TT en is perfect voor dagelijks gebruik. Of u nu door de stad manoeuvreert, over de snelweg rijdt of over kronkelende B-wegen scheurt, u zult zeker een geweldige rit meemaken.

Prestaties en rijgedrag

Een krachtige V10-motor drijft de superlichte Audi R8 aan, met, afhankelijk van het model, van 523 tot 611 pk. Het verbluffende vermogen zorgt in combinatie met het aluminium frame voor een moeiteloze acceleratie, die in een ongekende 3,1 seconde de 100 km/u bereikt.

Alle motoren zijn voorzien van een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling S Tronic met strakke overbrengingsverhoudingen voor een echte dynamische aandrijving. Gebruik het Drive Select systeem om het motorgeluid, de respons en het schakelvermogen te wijzigen, met de beschikbare Sport- en Comfortmodus. U kunt zelfs uw eigen instelling voor aangepast rijgedrag instellen.

Een van de meest opwindende functies is de launch control. Houd uw voet op de rem en druk het gaspedaal volledig in, waarbij het toerental het optimale getal voor een snelle start bereikt. Haal uw voet van de rem en u wordt naar voren gestuwd zonder wielspin en met volledige controle. Er zijn niet veel auto's die de R8 vanuit stilstand kunnen verslaan.

Interieur en comfort

Het fantastische oog voor detail van het Duitse merk strekt zich uit tot het interieur. Een Virtual Cockpit-instrument pakket wordt standaard meegeleverd, waardoor vitale informatie in het zicht van de bestuurder blijft. Dit toont snelheid, toerental, satellietnavigatie, muziek en telefoongegevens op één plaats. U kunt zelfs de lay-out aanpassen om de belangrijkste informatie op de voorgrond te houden en andere informatie op de achtergrond.

Een op motorsport geïnspireerd stuurwiel is een plezier om vast te houden, met satelliet knoppen die volledige controle over de auto bieden. Automatische airco wordt standaard meegeleverd, evenals lederen stoelen en een geavanceerd infotainment systeem dat snel en eenvoudig te gebruiken is. Optionele extra's zijn een Bang and Olufsen geluidssysteem voor live-concert kwaliteit en extra leder en stoffen voor extra luxe.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Hoewel de Audi R8 is gebouwd met puur sportief plezier in gedachten met een middenmotorige motor, is hij toch praktisch. Dagelijks gebruik is geen probleem, met veel opbergruimte in het interieur, inclusief bekerhouders, een handschoenenkastje en een zone met deksel in het midden. De hoedenplank biedt 226 liter ruimte en de diepere voorkoffer is 112 liter, zodat er in totaal 338 liter bruikbare opbergruimte is.

Veiligheid

De Audi R8 is gemaakt van aluminium en koolstofvezel, is licht maar sterk en heeft vier airbags. De meertraps stabiliteitsregeling houdt u stevig op het asfalt in alle omstandigheden, en de optionele koolstof-keramische remmen bieden een grotere remveiligheid en -efficiëntie.

Versies en verschillende specificaties

RWD:

  • V10 532 pk

Quattro:

  • V10 561 pk

Performance Quattro:

  • V10 611 pk

Performance Carbon Black:

  • V10 611h pk