Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Jeep Compass Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Jeep Compass

De Jeep Compass is een crossover geschikt voor het hele gezin met een groot offroad potentieel. Hij houdt stand tegenover zijn rivalen in een vergelijkbare Klasse en voegt een Amerikaanse twist toe aan de groeiende crossover-markt.

De avontuurlijkheid van de SUV gaat perfect samen de geavanceerde veiligheidssystemen om een veilige, stabiele en formidabele all-terrain ervaring te creëren. En omdat hij op gezinnen mikt, is de binnenkant ruim en comfortabel voor alle passagiers. Bij het aanpakken van ruw terrein, zullen de comfortabele stoelen u op uw plaats houden, terwijl de comfortsystemen u op het juiste spoor houden.

Prestaties en rijgedrag

Er zijn twee varianten benzinemotoren beschikbaar op de Jeep Compass: 140 pk 1.4 liter manueel met tweewielaandrijving of een 170 pk 1,4 liter automaat met vierwielaandrijving. Kies voor de vierwiel aandrijving met automaat en beleef een uitzonderlijke offroad rijervaring: iets om rekening mee te houden voor wie op zoek is naar een SUV met extra vermogen.

Dan is er nog het dieselaanbod met drie beschikbare motoren, waaronder; een 120pk 1.6-liter manueel met tweewielaandrijving, 140 pk 2.0-liter vierwielaandrijving met manuele en automatische versnellingsbak, en een 170 pk 2.0-liter vierwielaandrijving automatisch. De 1.6-liter manueel pronkt met het beste brandstofverbruik, dat tot 4,40 l/100 km kan gaan.

Alle motoren van het Compass-assortiment, zowel de benzine- als de dieselmotoren, hebben een brandstofverbruik van minder dan 5,65 l/100 km, waardoor de Compass-auto een zuinige auto is ten opzichte van zijn rivalen.

Interieur en comfort

Airconditioning, automatische ruitenwissers en een lederen stuurwiel zijn allemaal inbegrepen bij het instapmodel Sport. De standaarduitrusting omvat bovendien een responsief 5.0-inch touchscreen en een DAB-radio.

Een parkeercamera achter, een sleutelvrije toegang en starten van de motor zijn standaard aanwezig. Het topmodel Trailhawk beschikt over een Beats-stereo, heuvelafwaartse controle en een volwaardig reservewiel.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Ondersteunende voorstoelen bieden puur comfort voor iedereen, met voldoende ruimte voor alle passagiers. Zelfs met een volle auto zal de Jeep Compass nooit te vol zitten. Alle passagiers kunnen bij elke reis genieten van een comfortabele rit, zelfs wanneer het off road-vermogen van de Compass gebruikt wordt. De vering dempt het hobbelige terrein voor meer rijplezier.

De koffer van de Compass is perfect voor avonturen en heeft een verstelbare vloer. In de meest complete versie biedt de koffer ruimschoots 438 liter aan ruimte.

Veiligheid

Met een vijf sterren Euro NCAP-classificatie staat de Jeep Compass aan de top van zijn Klasse voor veiligheidskenmerken. Elk model wordt geleverd met een automatische noodrem om u sneller te laten stoppen in gevaarlijke situaties. Hij is daarnaast ook uitgerust met een waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook, die u waarschuwt wanneer u uit uw rijstrook begint te rijden, zodat u uw positie op de weg kunt corrigeren.

Upgrade naar de Limited afwerking voor across-pad-detectie achteraan, handig bij het achteruitrijden uit een parkeerplaats, en een dodehoekwaarschuwing systeem.

Versies en verschillende specificaties

Sport:

 • 1.6 MultiJet II diesel, tweewielaandrijving, 120 pk, manuele versnellingsbak

Longitude:

 • 1.4 MultiAir II petrol, tweewielaandrijving, 140 pk, manuele versnellingsbak
 • 1.6 MultiJet II diesel, tweewielaandrijving, 120hp, manuele versnellingsbak
 • 2.0 MultiJet II diesel, vierwielaandrijving, 140 pk, manuele en automatische versnellingsbakken

Night Eagle:

 • 1.4 MultiAir II benzine, tweewielaandrijving, 140 pk, manuele versnellingsbak
 • 1.6 MultiJet II diesel, tweewielaandrijving, 120hp, manuele versnellingsbak
 • 2.0 MultiJet II diesel, vierwielaandrijving, 140 pk, manuele en automatische versnellingsbakken

Limited:

 • 1.4 MultiAir II benzine, tweewielaandrijving, 140 pk, manuele versnellingsbak
 • 1.4 MultiAir II benzine, vierwielaandrijving, 170hp, automatische versnellingsbak
 • 1.6 MultiJet II diesel, tweewielaandrijving, 120hp, manuele versnellingsbak
 • 2.0 MultiJet II diesel, vierwielaandrijving, 140hp, manuele of automatische versnellingsbakken
 • 2.0 MultiJet II diesel, vierwielaandrijving, 170hp, automatische versnellingsbak/p>

Trailhawk:

 • 2.0 MultiJet II diesel, vierwielaandrijving, 170 pk, automatische versnellingsbak

Hoeveel kost een Jeep Compass?

De standaard instapprijs van de Jeep Compass Sport is € 28.575, en het volgende model, de Longitude, begint bij € 30.945. De Jeep Compass Night Eagle is € 32.725, en het topmodel, de Jeep Compass Trail Hawk's begin bij € 43.875.

Wat is het verbruik van de Jeep Compass?

De fabrikant beweert dat de Jeep Compass Sport een brandstofverbruik van 5,09 l/100 km heeft.

Wat is het gemiddelde motorinhoud van de Jeep Compass?

Het instapmodel van de Jeep Compass Sport heeft een motorinhoud van 1,6 liter.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Jeep Compass?

Het aantal standaardfuncties dat met het Jeep Compass wordt meegeleverd, is aanzienlijk. Deze functies zijn onder andere een veiligheidssysteem na een botsing, LATCH-ready kinderzitjes verankeringen, kinderveiligheidssloten voor de achterdeur, bandenspanningscontrole en automatische vertraging van de koplampen. Optionele functies zijn onder andere richtingaanwijzers, bochtverlichting en koplampen met schemeringssensor.