HomeAuto's Opel 114 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op
Je hebt gezocht in

Opel met filter Vivaro

.

Informatie

Opel Vivaro

De Opel Vivaro werkt hard, reageert goed en krijgt de klus zonder twijfel geklaard. Hij heeft niet alleen een indrukwekkend hoog laadvermogen, maar is ook nog eens zeer zuinig in gebruik, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

De Vivaro is gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en kan tot 1,4 ton aan gewicht aan, zodat u elke klus kunt klaren. De Opel Vivaro heeft een van de hoogste laadvermogens in zijn Klasse, wat hem een uitstekende keuze maakt voor wie op zoek is naar extra functionaliteit. In het interieur is een ergonomisch ontwerp en een groot aanbod van modern comfort inbegrepen om de reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Prestaties en rijgedrag

Met zowel de 1.5- als de 2.0-liter dieselmotoren is de Opel Vivaro verrassend wendbaar. Zelfs bij volledige capaciteit maakt het directe rijgedrag het rijden door de straten van de stad kinderspel. Het voelt bijna alsof je in een personenauto zit wanneer je onderweg bent, met alleen een licht rollen van de carrosserie dat je eraan herinnert dat het een bestelwagen is.

Kies uit de vier beschikbare vermogens, waaronder 100 pk en 120 pk voor de 1,5-liter Turbo D-motor, en 120 pk, 150 pk en 180 pk voor de 2,0-liter motor. De standaard 120 pk 1,5-liter motor bereikt een respectabele 6,01 l/100 km wat indrukwekkend is voor een middelgrote bestelwagen met dergelijke capaciteiten.

Interieur en comfort

Het infotainmentsysteem van de Opel Vivaro, dat standaard voorzien is van Bluetooth, is eenvoudig te bedienen via het multifunctionele stuurwiel. Android Auto en Apple CarPlay zijn beschikbaar op het Sportive-model. Duurdere modellen hebben zelfs een heads-up display, zodat u snelheid en aanwijzingen kunt zien zonder dat u uw ogen van de weg af hoeft te houden.

Een hoge rijpositie geeft de bestuurder een volledig zicht op de weg. Elk oppervlak in het interieur is bekleed met eersteklas materialen voor een soft-touch gevoel. Hierdoor vergeet u bijna dat u in een bestelwagen rijdt.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Alles wat de chauffeur nodig heeft is binnen handbereik, de stoelen geven u genoeg steun om u comfortabel te houden op lange reizen. Elk van de drie voorstoelen biedt voldoende ruimte, zodat niemand zich te krap voelt.

Verschillende opbergvakken in het gehele interieur, waaronder die op de onderste deur en onder een overdekte opbergruimte boven op het dashboard, vormen de perfecte plek om losse spullen in te bewaren. Modellen met FlexCargo kunnen de buitenste passagierszetel wegklappen voor extra laadruimte wanneer u die het meest nodig hebt.

Veiligheid

De Opel Vivaro wordt standaard geleverd met tal van veiligheidssystemen, waaronder; twee airbags, elektronische stabiliteitscontrole, assistentie bij het starten op een helling en cruisecontrol. Automatische lichten en ruitenwissers zijn inbegrepen bij het Sportive-model, naast een slaapalarm van de bestuurder. De Vivaro Elite, het topmodel, wordt geleverd met een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, verkeersbordherkenning, dode- en blinde-hoekbewaking en automatische grootlichtassistentie.

Versies en verschillende specificaties

Edition:

  • 1.5 (100PS) Turbo D Start/Stop Blue Injection
  • 1.5 (120 PS) Turbo D Start/Stop Blue Injection

Dynamic:

  • 1.5 (100PS) Turbo D Start/Stop BlueInjection
  • 1.5 (120PS) Turbo D Start/Stop BlueInjection
  • 2.0 (120PS) Turbo D Start/Stop BlueInjection
  • 2.0 (150PS) Turbo D Start/Stop BlueInjection
  • 2.0 (180PS) Turbo D Start/Stop BlueInjection

Sportive:

  • 1.5 (100PS) Turbo D Start/Stop BlueInjection
  • 1.5 (120PS) Turbo D Start/Stop BlueInjection

Elite:

  • 1.5 (120PS) Turbo D Start/Stop Blue Injection