Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Model

Variant

Type advertentie

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)
Transmissie
Interieur
Aantal deuren
Aantal stoelen
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Verbruik
Energielabel
Emissieklasse
Wegenbelasting (max.)
Moet nu weg
BTW verrekenbaar
Sorteer op

Tesla Auto's Te Koop

Wat je moet weten over Tesla free

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

25,5%

25,5% van alle Tesla free advertenties in de categorie Tesla zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Tesla free de volgende kenmerken: Elektrisch, Automaat, 4 of 5 deuren, Model S, Hatchback, Airbags, A, Zwart, Zwart.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Het opladen van een Tesla kan variëren afhankelijk van de laadbron en de batterijcapaciteit, maar over het algemeen duurt het thuis opladen via een standaard laadpunt (AC) ongeveer 8 tot 12 uur voor een volledige laadbeurt. Snelladers (DC) kunnen de auto veel sneller opladen, vaak binnen 30 tot 45 minuten tot 80% capaciteit, afhankelijk van het laadstation en het model.
Een elektrische auto zoals Tesla biedt tal van voordelen, waaronder lagere brandstofkosten, minder onderhoud en een stillere rijervaring. Daarnaast produceert een Tesla geen verbrandingsgassen, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit. Ook zijn er vaak fiscale voordelen voor elektrische voertuigen en kun je profiteren van voordelen zoals toegang tot milieuzones.
Ladestations voor Tesla zijn eenvoudig te vinden via de Tesla-app of openbare laadapps. In Nederland zijn er tal van laadpunten verspreid over steden, bij tankstations en langs snelwegen. Veel gemeenten bieden ook laadmogelijkheden, dus je kunt vaak dichtbij je huis of werk opladen.
Met een volle batterij kun je met een Tesla afhankelijk van het model en je rijstijl tussen de 350 en 600 kilometer rijden. De actieradius varieert door factoren zoals rijomstandigheden, gebruik van airconditioning en rijgedrag, die allemaal invloed hebben op de energie-efficiëntie.
AC laden (wisselstroom) is de standaard laadmethode voor thuisladen en duurt meestal langer. DC laden (gelijkstroom) is veel sneller en wordt voornamelijk gebruikt bij snellaadstations. Bij DC laden wordt de energie direct in de batterij gestopt, wat veel sneller gaat dan bij AC laden dat eerst omgezet moet worden.