Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

keuken complete gebruikt breda in Keuken | Complete keukens

.

Wat je moet weten over Keuken complete gebruikt breda

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

47,6%

Van alle Keuken complete gebruikt breda advertenties is 47,6% beschikbaar voor verzending.

16,7%

16,7% van alle Keuken complete gebruikt breda advertenties in de categorie Keuken | Complete keukens zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Keuken complete gebruikt breda de volgende kenmerken: Wit, Kunststof, Hoogglans of Gelakt, Hoekkeuken.

€ 1.527

De huidige gemiddelde prijs van een Keuken complete gebruikt breda is € 1.527.

Prijscheck

De duurste Keuken complete gebruikt breda advertentie in de Keuken | Complete keukens categorie werd aangeboden voor € 11.600, terwijl de goedkoopste voor € 30 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

In Breda zijn er verschillende locaties waar je complete gebruikte keukens kunt vinden. Vaak worden deze aangeboden door keukenzaken of particulieren.
Het kopen van een gebruikte keuken kan voordelig zijn, omdat je vaak een goede kwaliteit keuken kunt krijgen voor een lagere prijs dan een nieuwe keuken. Daarnaast is het duurzaam om te kiezen voor hergebruik.
Om de kwaliteit van een tweedehands keuken te controleren, kun je letten op de staat van de kastjes, het aanrechtblad en de apparatuur. Controleer ook op eventuele beschadigingen of slijtage.
Bij sommige aanbieders van tweedehands keukens in Breda zijn er garanties beschikbaar. Het is verstandig om hier naar te informeren voordat je tot aankoop overgaat.
Bij het aanschaffen van een tweedehands keuken is het belangrijk om te letten op de afmetingen, de indeling en of alle benodigde apparatuur inclusief is. Controleer ook of de keuken past bij jouw stijl en wensen.