Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

eileen gray bijzettafel in Tafels | Bijzettafels

.

Wat je moet weten over Eileen gray bijzettafel

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

33,3%

Van alle Eileen gray bijzettafel advertenties is 33,3% beschikbaar voor verzending.

26,7%

26,7% van alle Eileen gray bijzettafel advertenties in de categorie Tafels | Bijzettafels zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Eileen gray bijzettafel de volgende kenmerken: Rond, Glas.

€ 27

De huidige gemiddelde prijs van een Eileen gray bijzettafel is € 27.

Prijscheck

De duurste Eileen gray bijzettafel advertentie in de Tafels | Bijzettafels categorie werd aangeboden voor € 150, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een Eileen Gray bijzettafel is een designmeubelstuk ontworpen door de Ierse ontwerper Eileen Gray. Het staat bekend om zijn modernistische en functionele uitstraling.
Je kunt een Eileen Gray bijzettafel gebruiken als decoratief element en als praktische bijzettafel naast een bank of stoel. Het biedt een elegante plek om items neer te zetten.
Eileen Gray bijzettafels worden vaak vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals verchroomd metaal of glas. Deze materialen zorgen voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.
Een Eileen Gray bijzettafel past goed in verschillende interieurstijlen en kan geplaatst worden in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in een kantoorruimte. Het voegt een vleugje design toe aan elke ruimte.
Om een Eileen Gray bijzettafel schoon te maken, gebruik je een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd agressieve chemicaliën die de afwerking kunnen beschadigen en droog de tafel grondig af.