Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

boomstam tafel 2 meter in Tafels | Eettafels

.

Wat je moet weten over Boomstam tafel 2 meter

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

32,1%

Van alle Boomstam tafel 2 meter advertenties is 32,1% beschikbaar voor verzending.

3,6%

3,6% van alle Boomstam tafel 2 meter advertenties in de categorie Tafels | Eettafels zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Boomstam tafel 2 meter de volgende kenmerken: Vijf personen of meer, Rechthoekig, Eikenhout.

€ 390

De huidige gemiddelde prijs van een Boomstam tafel 2 meter is € 390.

Prijscheck

De duurste Boomstam tafel 2 meter advertentie in de Tafels | Eettafels categorie werd aangeboden voor € 1.850, terwijl de goedkoopste voor € 20 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Bij het kiezen van een boomstamtafel van 2 meter moet je letten op de houtsoort, afwerking en stijl die goed bij je interieur passen.
Een boomstamtafel van 2 meter kan ook in een kleinere eetkamer passen, zolang je de ruimte efficiënt inricht en rekening houdt met de afmetingen van de tafel.
Een boomstamtafel van 2 meter geeft een natuurlijke en robuuste uitstraling aan je interieur. Het is uniek door de natuurlijke vorm van de boomstam en past goed bij verschillende interieurstijlen.
Om een boomstamtafel van 2 meter goed te onderhouden, is het belangrijk om het hout regelmatig te behandelen met olie of wax en voorzichtig te zijn met hete voorwerpen en vocht.
Je kan een boomstamtafel van 2 meter kopen bij diverse meubelwinkels, online shops en speciaalzaken gespecialiseerd in boomstamtafels.