Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

hout latten in Tafels | Eettafels

.

Wat je moet weten over Hout latten

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

0,8%

0,8% van alle Hout latten advertenties in de categorie Tafels | Eettafels zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Hout latten de volgende kenmerken: Vijf personen of meer, Overige houtsoorten, Rechthoekig.

€ 138

De huidige gemiddelde prijs van een Hout latten is € 138.

Prijscheck

De duurste Hout latten advertentie in de Tafels | Eettafels categorie werd aangeboden voor € 600, terwijl de goedkoopste voor € 20 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Houten latten zijn smalle stroken hout die vaak worden gebruikt om tafelbladen te maken door ze aan elkaar te bevestigen. Ze kunnen ook worden toegepast als decoratieve elementen op eettafels.
Om houten latten op een eettafel te onderhouden, is het belangrijk om ze regelmatig te reinigen met een mild schoonmaakmiddel en ze periodiek te behandelen met meubelolie om hun glans en duurzaamheid te behouden.
Eettafels met houten latten worden vaak vervaardigd van houtsoorten zoals eiken, beuken, teak en essen vanwege hun duurzaamheid en esthetiek.
Ja, het is mogelijk om houten latten op maat te laten maken voor een eettafel. Zo kun je de lengte, breedte en afwerking van de latten aanpassen aan je specifieke wensen en behoeften.
Houten latten zijn over het algemeen duurzaam en milieuvriendelijk, aangezien hout een hernieuwbare bron is. In vergelijking met andere materialen voor eettafels hebben houten latten een lagere milieu-impact en kunnen ze een langere levensduur hebben.