Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

ovale eettafel 6 personen in Tafels | Eettafels

.

Wat je moet weten over Ovale eettafel 6 personen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

29,2%

Van alle Ovale eettafel 6 personen advertenties is 29,2% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Ovale eettafel 6 personen de volgende kenmerken: Vijf personen of meer, Ovaal, Eikenhout.

€ 351

De huidige gemiddelde prijs van een Ovale eettafel 6 personen is € 351.

Prijscheck

De duurste Ovale eettafel 6 personen advertentie in de Tafels | Eettafels categorie werd aangeboden voor € 1.250, terwijl de goedkoopste voor € 30 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Bij het kiezen van een ovale eettafel voor 6 personen moet je rekening houden met de beschikbare ruimte, de stijl van je interieur en het comfort voor alle gebruikers.
Een ovale eettafel voor 6 personen biedt een gezellige sfeer doordat iedereen elkaar goed kan zien en makkelijk met elkaar kan praten. Daarnaast neemt een ovale vorm vaak minder ruimte in beslag dan een rechthoekige tafel.
Een ovale eettafel voor 6 personen moet over het algemeen een lengte hebben van ongeveer 180-220 cm en een breedte van 90-110 cm, afhankelijk van de stoelafmetingen en de gewenste ruimte om comfortabel te zitten.
Een ovale eettafel voor 6 personen kan goed passen in een kleine ruimte, omdat de afgeronde vorm minder scherpe hoeken heeft en daardoor efficiënter gebruikmaakt van de beschikbare ruimte.
Om een ovale eettafel voor 6 personen goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig te reinigen met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Vermijd gebruik van agressieve chemicaliën die het tafelblad kunnen beschadigen.