Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

vintage rieten onderzetters in Woonaccessoires | Onderzetters

.

Wat je moet weten over Vintage rieten onderzetters

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

86,4%

Van alle Vintage rieten onderzetters advertenties is 86,4% beschikbaar voor verzending.

13,6%

13,6% van alle Vintage rieten onderzetters advertenties in de categorie Woonaccessoires | Onderzetters zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 10

De huidige gemiddelde prijs van een Vintage rieten onderzetters is € 10.

Prijscheck

De duurste Vintage rieten onderzetters advertentie in de Woonaccessoires | Onderzetters categorie werd aangeboden voor € 30, terwijl de goedkoopste voor € 1 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Om vintage rieten onderzetters schoon te maken, kan je ze voorzichtig afnemen met een vochtige doek en milde zeep. Laat ze vervolgens goed drogen.
Vintage rieten onderzetters zijn te vinden op rommelmarkten, antiekwinkels en online marktplaatsen. Ze brengen een nostalgische en authentieke sfeer in je huis.
Vintage rieten onderzetters zijn vaak gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen lang meegaan bij goed onderhoud. Ze zijn een milieuvriendelijke keuze.
Je kunt vintage rieten onderzetters combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout en linnen voor een rustieke uitstraling in je interieur.
Wat vintage rieten onderzetters uniek maakt, is hun tijdloze uitstraling en handgemaakte karakter. Ze voegen een stijlvolle en ambachtelijke touch toe aan elke eettafel.