Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Tuinsets en Loungesets

.
Informatie

Een loungeset kopen: je tuin als ultieme relaxplek

De kogel is door de kerk: jij gaat je tuin nóg relaxter maken met een loungeset. Dan zijn er wel een paar dingetjes om aan te denken. Ten eerste het materiaal. Als je nieuwe favoriet niet goed tegen de regen kan, is hij misschien geschikter voor onder een veranda. Meet ook je tuin of terras op en kijk realistisch naar het formaat van de tuinset die je wilt kopen. Ook de functie is belangrijk. Als je hem vooral wilt gebruiken als loungeplek, kan een tafel overbodig zijn. Misschien is een daybed-model met tuinkussens wel iets voor jou. Wil je in de zomer vaak buiten eten, check dan altijd de hoogte van de tafel.

Voordelig jouw tuinset kopen

De prijzen van lounge- en tuinsets lopen sterk uiteen. Gelukkig zijn ze vaak in goede staat tweedehands te koop. Ook vind je bij ons nieuwe loungesets in de aanbieding. Snuffel ter voorbereiding eens rond bij tuinmeubel- en loungeset-outlets om jouw favoriete stijl te ontdekken. Houd ten slotte rekening met de kwaliteit, het onderhoud, eventuele bezorgkosten en garanties: hoe langer je loungeset meegaat, hoe voordeliger. Bonustip: als je er een beschermhoes bij koopt, verweert je set minder snel tijdens de gure maanden.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Tuinmeubelen kun je in de meeste tuincentra kopen en soms ook in meubelzaken. Er is ook een ruim aanbod op de tweedehandsmarkt. Klik hier voor een overzicht. 
Dat hangt van jouw smaak af. Zit jij het liefst op een houten stoel? Of heb je liever rotan? Hoe dan ook, met een kussen erop zit je sowieso veel comfortabeler. 
Je kunt je terrasmeubelen aan elkaar en aan de muur bevestigen met een veilig slot. 
Het bekendste merk voor tuinmeubelen van topkwaliteit is ongetwijfeld Hartman. Maar je kunt bijvoorbeeld ook terecht bij 4 Seasons Outdoor, Exotan, Garden Impressions en Keter. 
Elk materiaal heeft zijn voordelen: kunststof meubels zijn heel onderhoudsvriendelijk en licht. Metalen en houten tafels en stoelen zijn dan weer steviger en duurzamer.