Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

KLM Huisjes | pagina 3

.

Hoeveel verschillende KLM-huisjes zijn er?

In 2020 verscheen het 101e KLM-huisje in de standaardcollectie. Daarnaast zijn er in totaal zeven huisjes in beperkte aantallen voor speciale gelegenheden gemaakt. Sinds 1995 wordt er door de KLM elk jaar een nieuw huisje aan de standaardcollectie toegevoegd.

Wanneer krijg je een KLM-huisje?

Je ontvangt een KLM-huisje als je tijdens een vlucht gebruikmaakt van de World Business Class van deze luchtvaartmaatschappij. Je kunt ze ook van anderen kopen als je er meer wilt verzamelen.

Welke KLM-huisjes zijn zeldzaam?

De collectie zeldzame KLM-huisjes bestaat uit het Paleis op de Dam in een grote en een kleine versie, de Waag in Gouda, de Ridderzaal, het Koninklijk Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en het Waldorf Astoria Amsterdam.

Wanneer is KLM-huisje 100 verschenen?

Het honderdste KLM-huisje in de standaardcollectie werd in het najaar van 2019 geïntroduceerd. Het is een replica van Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van Koning Willem-Alexander en zijn gezin.

Hoeveel zijn KLM-huisjes waard?

De waarde van KLM-huisjes hangt vooral van de zeldzaamheid af. Daarnaast geldt meestal dat oudere typen huisjes een hogere waarde hebben. Ook maakt het uit of het huisje leeg is, of nog gevuld met jenever.