Cadeau voor hem. Mission Impossible?

Cadeau voor hem

Ken je dat? Terwijl de datum nadert, blijf je de aanschaf van het cadeau maar voor je uitschuiven. Want wat koop je voor de man die zegt dat hij alles al heeft of de man zonder verlanglijstje? Gelukkig is de redding nabij. Met de juiste hulplijntjes heb je binnen de kortste keren een origineel cadeau voor hem gevonden!

Alles voor een dagje uit

Bekijk alle resultaten

Een plaat van zijn favoriete band

Bekijk alle resultaten

Alles voor de mooiste foto

Bekijk alle resultaten

De perfecte BBQ

Bekijk alle resultaten

Welk cadeau koop ik voor hem?

Niets is leuker dan een goed gekozen cadeau krijgen én geven. Maar hoe weet je wat hij leuk vindt? Soms is het makkelijk om het dicht bij jezelf te houden: wat voor cadeau zou jij zelf graag krijgen? Past dat ook bij hem? Over het algemeen geldt: moeite doen loont. Als je je best hebt gedaan om een leuk cadeau te zoeken dan is de waardering ook groter. 

Als hij binnenkort (met jou) op vakantie gaat, dan kun je om de voorpret te vergroten een cadeau kopen dat hij op vakantie kan uitproberen. Een opblaaskano, wandelschoenen, of een leuke outfit voor op de camping? Het hangt er helemaal vanaf waar de reis naartoe gaat.

Inspiratie voor een leuk cadeau voor een man kun je vinden op het internet en in je omgeving. Kijk eens bij de suggesties van zijn favoriete webshop of vraag zijn beste vriend(in) of partner om advies. Ben je in een creatieve bui? Ga zelf aan de slag! Niets is zo verrassend en persoonlijk als een zelfgemaakt cadeau. Of customize een leuk tweedehands object tot een echt origineel cadeau voor hem.

Het is een cliché, maar de liefde gaat bij veel mensen door de maag. Ook die van de man. Bereid bijvoorbeeld eens een heerlijk diner met mooi servies voor, of houd het actiever met een barbecue-avond.