Led lamp kopen

Led-lampen zijn een duurzame keuze: de levensduur van een led-lamp is gemiddeld 50.000 uur. Dat is zo'n 25 keer langer dan een conventionele lamp. Zo bespaar je niet alleen kosten, maar ook tijd. En je helpt het ecosysteem een handje. Led-licht heeft bovendien niet de frequentietrillingen die traditionele TL-verlichting wel heeft. Led is daardoor minder vermoeiend voor de ogen.
Led-verlichting geeft over het algemeen een erg helder licht. Dat is in veel situaties perfect, maar kan voor je woonkamer of slaapkamer te veel zijn. Om de sfeer te kunnen veranderen in elke ruimte, zijn led-lampen met een led-dimmer handig. Let wel op dat je niet alle led-lampen met een dimmer kunt gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om stopcontacten of schakelaars aan te schaffen met een ingebouwde led-dimmer.
GU10 led-lampen hebben een smalle lichthoek, waardoor een gerichte lichtstraal ontstaat. Er zijn led-spots die je kunt inbouwen, dimmen of verstellen. Door de gefocuste invalshoek van de GU10 led-lampen kun je de aandacht vestigen op een bepaald punt, een donkere hoek sfeervol maken of zelfs een kamer groter laten lijken. Led-spotlampjes gaan tot wel 15 jaar mee.
Led-panelen zijn de moderne vervanging van oude TL-buizen. Ze variëren van lichtkleur en passen bovendien in systeemplafonds. Daardoor zijn ze ideaal voor werk- en kantoorruimtes. Led-panelen zijn energiezuinig en door hun grootte kunnen ze al gauw een hele ruimte helder verlichten. Een led-paneel is volledig vrij van geflikker: dit werkt bevorderend voor de concentratie.
Heb je betaalbaar, veelzijdig en gezellig licht nodig? Led-strips zijn een uitkomst voor het verlichten van je trap, (overdekte) terras, of als sfeermaker tijdens feestjes. Een RGB led-strip maakt het mogelijk om de kleur van het licht te veranderen. Er zijn ook waterdichte led-strips te koop, die je veilig buiten kunt bevestigen. Met een afstandsbediening of smartphone-app verander je de kleur en de sfeer van een ruimte razendsnel. Vaak is een led-strip op maat af te knippen, zodat je alle creatieve vrijheid en flexibiliteit hebt om de strip te plaatsen waar je wilt.

Led-verlichting

Met led-licht kun je enorm veel kanten op. Led-lampen zijn ideaal voor thuis en in een kantooromgeving. De lampen gaan lang mee en geven een prettig helder licht af. Als je toch voor een andere sfeer wilt gaan, zijn er led-dimmers te koop. Of kies voor een RGB led-lamp. Daarmee kun je letterlijk alle mogelijke kleuren kiezen voor je led-verlichting. Een led-lamp is ook veiliger als je een kleintje thuis hebt, omdat ze niet heet worden en minder snel breken.