Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Verfijn resultaten

Prijs

Direct Kopen
Conditie

Aangeboden sinds

Sorteer op

Doner Overnames te Koop

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

De belangrijkste ingrediënten in döner zijn gekruid vlees, meestal lam, kip of rund, en een vers pita of platbrood. Vaak worden ook groenten zoals sla, tomaat en komkommer toegevoegd, evenals diverse sauzen zoals knoflook- of yoghurtsaus.
Döner vlees wordt meestal bereid door het te marineren met specerijen en het vervolgens op een verticale grill te plaatsen. Het vlees wordt langzaam gegaard, waardoor het sappig en vol van smaak blijft. Het wordt in dunne plakken gesneden zodra het gaar is.
Typische bijgerechten bij döner zijn frietjes, salade, en verschillende soorten sauzen. Sommige mensen kiezen ook voor een stuk brood om het vlees mee te serveren. Daarnaast worden ook vaak gegrilde groenten aangeboden.
Döner kan tot drie dagen in de koelkast worden bewaard wanneer het goed is verpakt. Het is belangrijk om het vlees te laten afkoelen voordat je het in de koelkast plaatst om de versheid te behouden. Opwarmen kan in de magnetron of oven.
Er zijn verschillende soorten döner, zoals döner kebab, dürüm en chill döner. Döner kebab wordt vaak geserveerd in brood, dürüm is het vlees gewikkeld in een dunne tortilla, en chill döner bevat extra pittige ingrediënten voor de liefhebbers van spicy gerechten.