Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Dacia Sandero Stepway Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Dacia Sandero Stepway

De Dacia Sandero Stepway is een op de Sandero gebaseerde SUV. Met 40 mm extra bodemvrijheid en functionele dakrails verwijst het robuuste uiterlijk van de Sandero Stepway naar zijn offroad-mogelijkheden. Als sterke concurrent in zijn Klasse staat deze avontuurlijke hatchback sterk tegenover zijn mede concurrenten.

Dacia staat voor kwaliteit tegen een budgetprijs, en dat is precies wat u krijgt met de Sandero Stepway. Als een van de minst dure merken op de markt is er altijd ruimte om een fantastische deal te vinden voor een van deze praktische modellen.

Prestaties en rijgedrag

De kleinere 75 pk 0.9-liter SCe motor in het Sandero Stepway-gamma biedt de beste besparingen, perfect voor mensen met een kleiner budget. Het zal u op snelheid brengen in een mum van tijd, en u zult zelfs de kracht voelen wanneer u uw pedaal indrukt.

Upgrade naar de 90 pk 1.0-liter TCe voor wat extra vermogen, perfect om door de stad te rijden. Het vermogen komt uit de lagere versnellingen die zorgen voor voldoende snelheid om over de snelweg te rijden terwijl ze toch soepel blijven.

Door de grotere rijhoogte is de Sandero Stepway ideaal om de gebaande paden te verlaten en met zijn zachte ophanging hobbels en kuilen te dempen.

Interieur en comfort

Zelfs met een lager prijsniveau is het interieur van de Sandero Stepway comfortabel en intuïtief. Analoge meters en een sobere middenconsole zonder infotainmentsysteem houden alles eenvoudig en overzichtelijk, om afleiding te voorkomen.

De airconditioning komt standaard van het instapmodel Essential, net als de Bluetooth-verbinding voor handenvrij bellen en muziek streaming. Dacia bevat een voor bedradingsset zodat u gemakkelijk uw eigen stereo-installatie kunt installeren, een ander uitstekend idee voor mensen met een budget.

Als u op zoek bent naar meer functies, wordt het Comfort-model geleverd met een aanraakscherm-infotainmentsysteem, boordcomputer, parkeersensoren, cruise control en nog veel meer.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Vanaf de start maakt de verhoogde ophanging kinderspel van het uitstappen van passagiers en het laden bagage in de Dacia Sandero Stepway. De passagiers vooraan krijgen veel bewegingsvrijheid en de passagiers achteraan voelen zich ook op langere trajecten comfortabel.

Er is veel opbergruimte in de hele interieur, met grote deurvakken en verschillende holtes voor telefoons, drankjes en los kleingeld. Een royale 320 liter biedt meer dan genoeg ruimte voor meerdere koffers en kan met neergeklapte stoelen worden uitgebreid tot een toonaangevende 1.200 liter.

Veiligheid

De Dacia Sandero Stepway is niet getest door Euro NCAP, maar de Sandero hatchback heeft wel een respectabele vier sterren. Standaard veiligheidskenmerken zoals stabiliteitscontrole, ISOfix-zitjes en vier airbags zorgen echter voor voldoende gemoedsrust voor een budget voertuig.

Versies en verschillende specificaties

Essential:

  • 0.9-liter SCe 75 pk
  • 1.0-liter TCe 90 pk

Comfort:

  • 0.9-liter TCe 90 pk

Techroad:

  • 1.0-liter TCe 90 pk

SE Twenty:

  • 0.9-liter TCe 90 pk

Hoeveel kost een Dacia Sandero Stepway?

De standaard instapprijs van de Dacia Sandero Stepway SCe Essential is € 10.903, en voor het volgende uitrustingsniveau is € 12.918 voor de TCe Comfort. Het topmodel, de Sandero Stepway TCe Twenty begint bij € 13.392.

Wat is het verbruik van de Dacia Sandero Stepway?

De Dacia Sandero Stepway bereikt een brandstofverbruik van 5,20 l/100, ideaal om de exploitatiekosten laag te houden.

Wat is de gemiddelde motorinhoud van de Dacia Sandero Stepway?

De Dacia Sandero Stepway komt met een 1.6-liter benzinemotor of een 1.5-liter dieselmotor.

Welk type auto is een Dacia Sandero Stepway?

De Dacia Sandero Stepway is een kleine familie hatchback die een royale bagageruimte van 320 liter biedt. Deze kan eenvoudig worden uitgebreid tot 1200 liter met neergeklapte stoelen.