Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Dacia Sandero Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop
Informatie

Dacia Sandero

De Dacia Sandero biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. En u krijgt ook nog steeds veel om mee de weg op te gaan, door veel binnenruimte en een goede rijervaring. Het is de perfecte dagelijkse runaround auto, met een fatsoenlijke reeks motoren.

Een stijlvol maar rechttoe rechtaan exterieur past bij het ontwerp van het interieur. De binnenruimte verslaat vele andere supermini's, waardoor het een gewilde auto is voor wie op zoek is naar iets praktisch. Voor deze fantastische prijs kan u niets verkeerd doen.

Prestaties en rijgedrag

Er zijn twee geweldige motoren om uit te kiezen: een 1,2-liter benzine met 75 pk en een 1,5-liter diesel met 90 pk. Beide zijn geweldige opties, die genoeg kracht en efficiëntie bieden om ze allebei de moeite waard te maken.

Het rijgedrag is soepel en responsief en biedt precies wat u nodig hebt voor een alledaagse auto. U kunt zowel door de smalle straten in de stad als op de kronkelende landweggetjes manoeuvreren. Hij voel zich zeker in de bochten en houdt u stevig op de weg.

De aangenaam zachte ophanging maakt vervelende hobbels glad, en stopt dat de passagiers door kuilen worden geslingerd. Hij voelt veilig en voorspelbaar in elk scenario, zodat u zich altijd in volledige controle voelt.

Interieur en comfort

Het interieur van de Dacia Sandero houdt het eenvoudig en intuïtief. Alles is gemaakt met duurzame materialen en degelijke bouwkwaliteit, perfect voor het opvangen van eventuele stoten en hobbels bij dagelijks gebruik.

Door de nieuwste facelift werden er meer comfortabele materialen geïntroduceerd in het interieur. De stoelen zijn volledig ondersteunend en verstelbaar, zodat u die perfecte plek kunt vinden. Een premium stuurwiel met vier spaken is ook standaard, en zorgt voor volledige controle over het cruise control-systeem, dat wordt geleverd met modellen met een hogere specificatie.

De instapmodellen worden geleverd met de bekabeling voor uw eigen stereo-installatie. Ga voor alles wat hoger is dan de Access en de Dacia Sandero wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken systeem met op het stuurwiel gemonteerde bedieningselementen.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Als het op comfort aankomt, voelt de Dacia Sandero niet als een budgetauto aan. Met zachte materialen, comfortabele stoelen en veel ruimte in het interieur kan het comfortniveau zich meten met dat van andere favoriete merken van de fans. Het is een van de ruimste supermini's die er zijn.

Alle achterpassagiers hebben voldoende ruimte om zich te ontspannen, met veel hoofd- en beenruimte. Zelfs grotere passagiers zullen zich te allen tijde op hun gemak voelen. Er is 320 liter ruimte in de kofferruimte om mee te werken. Klap de 60/40 achterbank, die standaard zijn op alle modellen, naar beneden om toegang te krijgen tot een fantastische ruimte van 1.200 liter. U zult er gemakkelijk meerdere grote koffers in kunnen plaatsen.

Veiligheid

Isofix-kinderzitjes, elektronische stabiliteitscontrole en een autonome noodstop zijn allemaal standaard, waardoor er te allen tijde een veilige rijervaring wordt gecreëerd.

Versies en verschillende specificaties

Access:

  • SCe 75

Essential:

  • SCe 75
  • TCe 90

Comfort:

  • SCe 75
  • TCe 90

Hoeveel kost een Dacia Sandero?

De standaard instapprijs van de Dacia Sandero is € 8.325, en voor het volgende uitrustingsniveau is het € 9.515 voor de SCe Essential. De Sandero TCe Bi-Fuel Essential begint bij € 10.825, en het topmodel, de Dacia Sandero TCe Bi-Fuel Comfort heeft een startprijs van € 12.000. U kunt bij Marktplaats een Dacia Sandero in goede conditie kopen tegen een lagere prijs.

Wat is de maximum snelheid van de Dacia Sandero?

De topsnelheid van een Dacia Sandero is 175 km/u en hij kan in 11,9 seconden 100 km/u bereiken.

Wat is het verbruik van de Dacia Sandero?

De fabrikant beweert dat de Dacia Sandero een brandstofverbruik van 5,10 l/100 km heeft.

Welk type auto is een Dacia Sandero?

De Dacia Sandero is een sub compacte hatchback, die door zijn kleine afmetingen ideaal is voor het rijden in de stad.