Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Type advertentie

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)

Carrosserie

Cabriolet
Coupé
Hatchback
MPV
Sedan
Stationwagon
SUV of Terreinwagen
Overige carrosserieën(6)
Kleur
Bekleding
Interieur
Aantal deuren
Aantal stoelen
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Verbruik
Energielabel
Emissieklasse
Wegenbelasting (max.)
Opties
Conditie
APK
Onderhoud
Garantie
NAP Nationale Auto Pas
Zekerheden
Moet nu weg
BTW verrekenbaar

Aangeboden sinds

Sorteer op

Foodtrucks en Oldtimers Te Koop

Wat je moet weten over Foodtruck oldtimer

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

13,3%

13,3% van alle Foodtruck oldtimer advertenties in de categorie Auto's zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Foodtruck oldtimer de volgende kenmerken: Benzine, Handgeschakeld, Overige carrosserieën, 2 of 3 deuren, Groen, Bruin, Trekhaak.

€ 12.983

De huidige gemiddelde prijs van een Foodtruck oldtimer is € 12.983.

Prijscheck

De duurste Foodtruck oldtimer advertentie in de Auto's categorie werd aangeboden voor € 45.000, terwijl de goedkoopste voor € 2.000 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een oldtimer foodtruck brengt een unieke charme met zich mee en trekt vaak meer aandacht dan een moderne truck. Het nostalgische gevoel kan klanten aanspreken en geeft je bedrijf een persoonlijk tintje. Daarnaast kun je met een oldtimer vaak betere bewegingsvrijheid en minder onderhoudskosten hebben, omdat ze eenvoudiger in constructie zijn.
De benodigde ruimte hangt af van de grootte van de foodtruck en de uitrusting die je nodig hebt. Zorg ervoor dat er voldoende plek is voor zowel de truck als een wachtruimte voor klanten. Een goede tip is om ook rekening te houden met de ruimte voor het bereiden van het eten en het opslaan van voorraden.
Je hebt in de meeste gevallen een standplaatsvergunning nodig om je foodtruck in de openbare ruimte te kunnen neerzetten. Afhankelijk van waar je wilt verkopen, heb je misschien ook een vergunning voor de verkoop van voedsel nodig, meestal van de Voedsel- en Warenautoriteit. Vergeet niet om ook te kijken naar eventuele andere lokale eisen.
Er zijn veel bronnen waar je inspiratie kunt opdoen voor je menu. Denk aan lokale markten, foodfestivals of kookboeken. Social media is ook een geweldige plek om trends te volgen en om te zien wat andere foodtruck-eigenaren aan boord hebben. Experimenteren met seizoensgebonden ingrediënten is ook een goed idee.
Regelmatig schoonmaken is essentieel voor het onderhoud van je foodtruck. Zorg ervoor dat je alle apparatuur in goede staat houdt en plan regelmatig inspecties in. Controleer ook of je truck goed functioneert, zodat je altijd op tijd kunt reageren op eventuele problemen.